«Στον αέρα» ακόμη και τώρα το Σλόβαν – ΠΑΟΚ!

«Στον αέρα» ακόμη και τώρα το Σλόβαν – ΠΑΟΚ!

Σταύρος Σουντουλίδης
«Στον αέρα» ακόμη και τώρα το Σλόβαν – ΠΑΟΚ!

bet365

Εντός της ημέρας αποφασίζει η ΟΥΕΦΑ για την τύχη του αγώνα της Σλόβαν Λίμπερετς με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Πέμπτης για τη 2η αγωνιστική των Ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η τελευταία ενημέρωση, που έχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναφορικά με την τύχη του αγώνα της Πέμπτης, κάνει λόγο για επίσημη ανακοίνωση από την ΟΥΕΦΑ εντός της ημέρας.

Οι Τσέχοι επιμένουν ότι ο ιατρικός έλεγχος θα γίνει το πρωί της Τρίτης στους 10-11 ποδοσφαιριστές, που έχουν τεθεί εκτός δράσης.

Σε περίπου μία ώρα, στις 12:00 ώρα κεντρικής Ευρώπης, η Σλόβαν θα ενημερώσει και επίσημα την ΟΥΕΦΑ για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών της, οι οποίοι προσβλήθηκαν από ιό κατά τη διάρκεια της παραμονής στο Αζερμπαϊτζάν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας κόντρα στην Κάρβινα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τσεχίας.

Από την επίσημη ιστοσελίδα της η Σλόβαν συνεχίζει τη διαφήμιση και την προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Πέμπτης, ενώ οι πληροφορίες από το Λίμπερετς αναφέρουν, ότι σήμερα κάποιοι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, ενώ οι υπόλοιποι που έχουν προσβληθεί από τον ιό παραμένουν σε καραντίνα.

Η ΟΥΕΦΑ σήμερα όρισε τους διαιτητές για την αναμέτρηση της Πέμπτης, τοποθετώντας τον Tamás Bognár στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έναν 37χρονο Ούγγρο λογιστή στο επάγγελμα που είναι διεθνής από το 2009, με βοηθούς τους Balázs Buzás (HUN) και Zsolt Varga (HUN) και ως πρόσθετους τους Ádam Farkas (HUN) και Péter Solymosi (HUN).

Ακόμη κι έτσι ουδείς είναι σε θέση να προβλέψει την τύχη του αγώνα πριν υπάρξει επίσημη απόφαση και ενημέρωση των δύο ομάδων από την ΟΥΕΦΑ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα