Οι μικροί Βαρέλα στον ΠΑΟΚ (pics)

Οι μικροί Βαρέλα στον ΠΑΟΚ (pics)

Gazzetta team
Οι μικροί Βαρέλα στον ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Τα δύο από τα τρία παιδιά του Φερνάντο Βαρέλα άφησαν τις φημισμένες ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και εντάχθηκαν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, με τον πατέρα τους να νιώθει υπερήφανος…

Ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που φρόντισαν νωρίς να τακτοποιήσουν την προσωπική τους ζωή. Στα 18 του ήταν ήδη παντρεμένος και είχε τον πρώτο διάδοχο. Τον Γκουστάβο. Έκτοτε, η… ομάδα του Φερνάντο Βαρέλα έχει αποκτήσει άλλα δύο μέλη. Τον Τόμας και τον Λουρένσο.

Τρεις σοβαρότατοι και ζωηροί λόγοι, μαζί με τη σύζυγό του την Αντρέια, που τον ανάγκασαν να επιδιώξει την αποχώρησή του από την Στεάουα. Διότι, μπορεί εκείνος να ήταν αρχηγός και ηγέτης της ομάδας του Βουκουρεστίου, αλλά η οικογένειά του ζούσε μόνιμα στην Πορτογαλία.

Ο ΠΑΟΚ, πέρα από το ποδοσφαιρικό κίνητρο, προσέφερε στον Βαρέλα τη δυνατότητα να βρεθεί και πάλι με τους ανθρώπους που αγαπά και όχι να τους βλέπει μέσω Skype. Η Θεσσαλονίκη πλέον αποτελεί το κοινό τους σπίτι και ο Δικέφαλος είναι η κοινή τους ομάδα.

Ο Φερνάντο, βλέπετε, δεν είναι ο μοναδικός Βαρέλα που φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Στο πλαίσιο της απόκτησής του, προέκυψε και ενίσχυση για το PAOK Academy. Ο Γκουστάβο κι ο Τόμας άφησαν πίσω τους τα φημισμένα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και εντάχθηκαν στο δυναμικό του ΠΑΟΚ. Ο πρώτος αγωνίζεται ως επιθετικός και θα παίζει στην Κ12 κι ο δεύτερος θ’ αγωνίζεται στην Κ9.

Η οικογένεια Βαρέλα, κατόπιν πρόσκλησης του paokfc.gr, πραγματοποίησε την πρώτη της κοινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Οι πιτσιρικάδες, παρά το αρχικό τρακ, δεν χαρίστηκαν στο πρότυπό τους που προσπαθούσε να τους ανακόψει και φόρτωσαν την (μικρή) εστία του με πολλά γκολ. Το μέλλον τους ανήκει.

Ο μικρούλης Λουρένσο πρέπει να περιμένει τη σειρά του καθώς είναι μόλις τριών ετών. Μέχρι τότε παρακολουθεί τον πατέρα του από τις εξέδρες.

Πηγή: paokfc.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα