Μπλόκαραν την είσοδο της Λειψίας στο γήπεδο!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπλόκαραν την είσοδο της Λειψίας στο γήπεδο!

bet365

Ο λόγος της 15λεπτης καθυστέρησης της έναρξης της αναμέτρησης ανάμεσα στην Κολωνία και τη Λειψία, είχε να κάνει με την απόφαση των οπαδών της πρώτης να διαδηλώσουν και να μπλοκάρουν την είσοδο της αποστολής των φιλοξενούμενων στο γήπεδο.

Οι φίλοι της Κολωνίας ακολούθησαν το παράδειγμα αρκετών άλλων με την έκφραση της αντίθεσής τους προς την ιδιοκτησία της Λειψίας και τη Red Bull, αφού ο κόσμος του γερμανικού ποδοσφαίρου θεωρεί πως πρόκειται για ένα... τεχνητό προϊόν προς όφελος της εταιρείας κι όχι του ποδοσφαίρου με τη δημιουργία ενός συλλόγου που θα βοηθήσει το άθλημα.

Οι οπαδοί μπλόκαραν για 15 λεπτά την είσοδο του πούλμαν με την αποστολή των φιλοξενούμενων και εν συνεχεία αποχώρησαν, με την όλη κατάσταση να εκτυλίσσεται ειρηνικά και απλά την πρώτη σέντρα του Κυριακάτικου αγώνα να καθυστερεί για ελάχιστα λεπτά.

Για την ιστορία, το ματς ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1, για να παραμείνουν και οι δύο ομάδες αήττητες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα