Προοδευτική: «Μας υποδέχτηκε με... πυροβολισμούς ο Ερμής Ζωνιανών»

Προοδευτική: «Μας υποδέχτηκε με... πυροβολισμούς ο Ερμής Ζωνιανών»

Η Προοδευτική καταγγέλλει τον Ερμή Ζωνιανών για τη φιλοξενία και υπόσχεται στο β' γύρο να τους υποδεχτεί αναλόγως.

Προοδευτική: «Μας υποδέχτηκε με... πυροβολισμούς ο Ερμής Ζωνιανών»

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε ο Ερμής Ζωνιανών που νίκησε με 1-0 την Προοδευτική και την άφησε χωρίς βαθμούς μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, η ομάδα του Κορυδαλλού έχει παράπονα από τη φιλοξενία και υπόσχεται ανάλογη υποδοχή στην ομάδα της Κρήτης όταν κατέβει στον Κορυδαλλό.

Η ανακοίνωση των «βυσσινί»:

«Καταγγέλλουμε την διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών για την απαράδεκτη φιλοξενία και τις συνθήκες τρομοκρατίας με πυροβολισμούς και δυναμίτες κατά τη διάρκεια του αγώνα . Πρωτεργάτης ήταν ο Γενικός αρχηγός των γηπεδούχων Γκάβαλος που εκτός των άλλων στην ανάπαυλα επιτέθηκε με κλωτσιές κατά του ποδοσφαιριστή μας Μπεσού μέσα στα αποδυτήρια.

Υποσχόμαστε ότι στον αγώνα του β’ γύρου θα τους επιφυλάξουμε ανάλογη υποδοχή.

Καταγγέλλουμε επίσης την διαιτησία του Ηρακλειώτη Μουρτζάκη και των βοηθών του Πάγκαλου και Μαρκαντωνάκη για τα όργια που έγιναν σε βάρος μας. Δεν μας δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι σε χέρι αμυντικού ενώ στο γκολ που δεχτήκαμε σφύριξε φάουλ υπέρ του τερματοφύλακα μας, για να ανακαλέσει αμέσως μετά και να δείξει σέντρα ύστερα και από τις πιέσεις που δέχτηκε. Μας έδειξε αδικαιολόγητα έξι κίτρινες κάρτες, ενώ στις επιθέσεις με ύβρεις προς τον πάγκο μας από τους αναπληρωματικούς των Ζωνιανών κανένας από το διαιτητικό τρίο δεν είδε τίποτα».

Best of internet