Αβραάμ: «Αυτή η νίκη θα μας κάνει να πεισμώσουμε»

Gazzetta team
Αβραάμ: «Αυτή η νίκη θα μας κάνει να πεισμώσουμε»

bet365

Στο μέγεθος της ΑΕΛ αλλά και στη σημασία της νίκης επί του Ολυμπιακού, ενόψει της συνέχειας στάθηκε ο Ανδρέας Αβραάμ.

«Το θέλαμε πάρα πολύ. Έπρεπε να αποδείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, να παίζει ο ένας για τον άλλον κι αυτό αποδείξαμε», είπε στην κάμερα της Nova ο άσος της ΑΕΛ για να συνεχίσει λέγοντας:

«Είναι κάτι που λέγαμε όλη την εβδομάδα. Η ΑΕΛ εδώ μέσα πρέπει να παίζει για τη νίκη κι αυτό κάναμε. Το πιστεύαμε. Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΛ. Φέραμε τον κόσμο πίσω και του άξιζε αυτή η νίκη. Καλό μας έκανε το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Μετά τον Ηρακλή νομίζαμε ότι ήμασταν καλοί. Σήμερα το αφήσαμε στην άκρη και θα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά.

Να πούμε ότι είναι μόνο τρεις βαθμοί, αλλά αυτή η νίκη θα μας κάνει να πεισμώσουμε και να αποδείξουμε ότι είναι η ΑΕΛ μία πολύ καλή ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο, τη διοίκηση και τους προπονητές μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα