Πασιένσια: «Κακό παιχνίδι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε»

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Πασιένσια: «Κακό παιχνίδι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε»

bet365

Ο Γκονσάλο Πασιένσια παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός έκανε ένα κακό παιχνίδι, ωστόσο οφείλει να κοιτάξει μπροστά, στα επόμενα ματς.

Ο Πορτογάλος φορ είπε στη Nova για:

Την εμφάνιση του Ολυμπιακού: Ήταν ένα κακό παιχνίδι από την πλευρά μας αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Η απάντησή μας να είναι η δουλειά.

Το πρωτάθλημα: Ένα πρωτάθλημα που είναι ανταγωνιστικό. Οι ομάδες κλείονονται όταν παίζουν με εμάς, που είμαστε μεγάλη ομάδα και μας δυσκολεύουν. Πρέπει όμως να βρούμε τον τρόπο.
Τον ίδιο και τις ευκαιρίες που θέλει να πάρει αλλά και τους Ιντέγιε και Καρντόσο: Είμαι ένας ακόμα παίκτης που είμαι εδώ για να βοηθήσω. Είμαι εδώ να δουλεύω και να πάρω τις ευκαιρίες μου. Είναι σπουδαίοι οι Ιντέγιε και Καρντόσο αλλά εγώ θα προσπαθήσω.
Την ήττα και την... μετάβαση στην επόμενη ημέρα: Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο γιατί μετά από μία ήττα πρέπει να δείξεις το τι μπορείς να κάνεις και να πας για νίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα