Μάτος: «Ήρθαν να παίξουν μόνο άμυνα»

Σταύρος Σουντουλίδης
Μάτος: «Ήρθαν να παίξουν μόνο άμυνα»

bet365

Ο Λέο Μάτος έχει ακόμη πολλά να μάθει από το ελληνικό πρωτάθλημα, τις ομάδες και τη φιλοσοφία τους. Η εικόνα 11 παικτών της Ξάνθης να παίζουν άμυνα τον παραξένεψε, αλλά όπως είπε, δεν μπορεί να τους κατηγορήσει…

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο παρατάχθηκε η Ξάνθη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του «Δικεφάλου».

«Η αντίπαλη ομάδα ήρθε να παίξει μόνο άμυνα. Όμως, δε μπορούμε να τους κατηγορήσουμε γι’ αυτό. Από την πλευρά μας δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Αγωνιστήκαμε πολύ καλά, αλλά δυστυχώς δε σκοράραμε, ενώ αγγίξαμε το γκολ. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου, γιατί έπαιξαν πολύ καλά και το μόνο πράγμα που μας έλειψε σήμερα ήταν το γκολ», υποστήριξε ο Λέο Μάτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα