Βασιλακάκης: «Χρειάζεσαι και τύχη στην Τούμπα»

Gazzetta team
Βασιλακάκης: «Χρειάζεσαι και τύχη στην Τούμπα»

bet365

Ο Θόδωρος Βασιλακάκης δεν έκρυβε την ικανοποίηση του για το βαθμό της ισοπαλίας, με τον οποίο αποχώρησε από την Τούμπα η Ξάνθη, τον πρώτο της στο φετινό πρωτάθλημα.

«Χρειάζεσαι τύχη σε κάποια τέτοια παιχνίδια, ειδικά μέσα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες και εμείς από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε να αμυνθούμε και να οργανωθούμε σωστά. Παίξαμε με μία μεγάλη ομάδα και είμαστε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα», υποστήριξε ο μέσος της Ξάνθης.

Σε ερώτηση για την εικόνα του ΠΑΟΚ τόνισε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, είναι πιο δυνατός σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, έχει βάθος στο ρόστερ, αλλά φέτος έχουν δυναμώσει και οι άλλες ομάδες και αν θέλει να διεκδικήσει κάτι θα πρέπει να βρει το σθένος για να αντέξει μέχρι το τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα