Τζαβέλλας: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για δικαιολογίες»

Τζαβέλλας: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για δικαιολογίες»

Σταύρος Σουντουλίδης
Τζαβέλλας: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για δικαιολογίες»

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης στην Τούμπα και στις δηλώσεις του στάθηκε στην αντιμετώπιση που είχε ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» στάθηκε στο άγχος, στην έλλειψη καθαρού μυαλού, στον εκνευρισμό που έβγαλαν και έδειξαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κι όσο το ματς έμενε στο 0-0.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σημερινό αποτέλεσμα:

«Για μένα προσωπικά, δε θα πρέπει να υπάρχει αυτό το βραβείο, όταν δεν κερδίζει η ομάδα. Είμαι στενοχωρημένος, γιατί χάσαμε δύο πόντους, έχει επαναληφθεί αυτό και θα πρέπει να σταματήσει. Γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά και είναι κρίμα. Είχαμε απέναντι μας έναν αντίπαλο που δεν ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και προσπάθησε να κάνει ότι καλύτερο από την πλευρά του. Είναι μία κακή μέρα για τον ΠΑΟΚ».

Για την εικόνα που έδειξε η ομάδα:

«Προσπαθήσαμε να είμαστε κυρίαρχοι και τα καταφέραμε στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Είχαμε πολύ σημαντικές ευκαιρίες και με εξαίρεση μία φάση που έκανε ο αντίπαλος, δεν απειληθήκαμε».

Για τον εκνευρισμό που έδειξε η ομάδα του:

«Όταν η ομάδα δεν κερδίζει, υπάρχει εκνευρισμός. Είχαμε άγχος, ήταν σε μερικές στιγμές και θα πρέπει να το διορθώσουμε αυτό».

Για τα τελειώματα και τις χαμένες ευκαιρίες:

«Είναι καθαρά δικό μας θέμα. Δουλεύουμε σε όλες τις προπονήσεις τα τελειώματα, όταν είμαστε στη μικρή περιοχή και η μπάλα δεν μπαίνει, είναι καθαρά δικό μας, θα πρέπει να το αλλάξουμε, δεν υπάρχουν περιθώρια να λέμε ότι δεν πειράζει και ότι πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον αγώνα η Ξάνθη:

«Οι περισσότερες ομάδες θα έρθουν να παίξουν όπως η Ξάνθη, θα πρέπει να βρούμε το κλειδί να φέρουμε στα μέτρα μας τέτοια παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα