Ίβιτς: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό» (vid)

Ίβιτς: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό» (vid)

Ίβιτς: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό» (vid)

Για ακόμα μία φορά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε στο πρόβλημα που υπάρχει στο γκολ, λέγοντας πως κόντρα στην Ξάνθη δεν υπήρξε καθαρό μυαλό.

Ο Σέρβος προπονητής είδε την ομάδα του να χάνει δύο πολύτιμους βαθμούς παρότι δημιούργησε και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής:

Για το τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι: «Χάσαμε δύο βαθμούς, αυτό είναι το πρώτο που μου μένει. Το δεύτερο είναι ότι δε σκοράραμε μετά από ξεκάθαρες φάσεις για γκολ. Έχουμε θέμα σε αυτό γιατί παρότι δημιουργούμε φάσεις, δυσκολευόμαστε να βάζουμε γκολ. Σίγουρα αυτό ξεκινάει από την προπόνηση. Ζητάω στους παίκτες μας να είναι σοβαροί όταν κάνουμε τελειώματα και στην προπόνηση, γιατί αυτό είναι κάτι που σήμερα δεν κάναμε καλά. Στο τελευταίο 20λεπτο κάναμε καλά πίεση και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, παρότι προσπάθησα να ηρεμήσω τους παίκτες μου. Ήταν νευριασμένοι οι παίκτες όσο περνούσε η ώρα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να συζητήσουμε είναι ότι δε χρειάζεται να χάνεις τη συγκέντρωση και την οργάνωση σου ακόμα και αν δεν προηγείσαι με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο, καθώς αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει πάντα».

Για το που πιστεύει ότι προέρχεται αυτή η πίεση και ο εκνευρισμός στην ομάδα του: «Από το άγχος πιστεύω, θέλαμε να βάλουμε γκολ, πάλεψαν οι παίκτες μου και έδωσαν το 100% παρότι κάποιοι μπορεί να μην ήταν στην καλή τους μέρα. Θέληση είχαν. Είχαμε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και είναι πρόβλημα για την ομάδα μου που προσπαθεί να δημιουργήσει και να παίξει ποδόσφαιρο. Εμείς δεν είχαμε σήμερα κυκλοφορία και καλή πρώτη επαφή και σε αυτό μας επηρέασε η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Εσείς μπορεί να μη βλέπετε από επάνω αυτό που σας αναφέρω, ωστόσο είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τους παίκτες μας. Στο γήπεδο μας είναι δικό μας πρόβλημα και πρέπει να το λύσουμε».

Για τα χαμηλά ποσοστά ευστοχίας του ΠΑΟΚ: «Αν μέχρι πριν τέσσερις ώρες ήμασταν καλή ομάδα και τώρα δεν είμαστε, νομίζω ότι αυτή είναι η άποψη σας. Δεν μπορώ να πω ότι η ομάδα μου δε δουλεύει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό συμβαίνει παντού να μην μπορείς να κάνεις όλες τις ευκαιρίες σου γκολ. Το να πείτε ότι δεν ψάξαμε τους παίκτες που ήρθαν να είναι καλοί στο σκοράρισμα αυτό είναι η άποψη σας. Αν γυρνούσαμε τον χρόνο πίσω δε θα άλλαζα τις επιλογές μου από το καλοκαίρι. Πρέπει να διορθώσουμε τη συγκέντρωση μας, δεν την είχαμε και στα τρία παιχνίδια τελευταία. Δε γίνεται σε κάθε παιχνίδι να χάνεις τόσο ευκαιρίες. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και σε αυτό το κομμάτι για να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον».

Για το αν πρέπει να υπάρξει άλλη διαχείριση σε ματς με αντιπάλους που παίζουν με στόχο να εκνευρίσουν την ομάδα του: «Πρέπει έχοντας πολλούς νέους παίκτες να δούμε και να δούνε τι γίνεται εδώ. Προσπαθούμε να τους εξηγήσουμε τι γίνεται εδώ, πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό τον τομέα».

Για το παιχνίδι στο Λίμπερετς και αν ο ΠΑΟΚ θέλει να πραγματοποιηθεί τώρα: «Θέλουμε να γίνει το παιχνίδι. Έχουμε σχεδιάσει έτσι το πρόγραμμα μας για να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι. Ξεκουράσαμε και παίκτες. Έχει πρόβλημα η ομάδα του Λίμπερετς και θα πρέπει να περιμένουμε τι θα μας απαντήσει η UEFA».

Η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ-Ξάνθη - PAOK TV

Best of internet