Ζαμάνης: «Σύντομα μεγάλες χαρές από τον Πανιώνιο»

Ζαμάνης: «Σύντομα μεγάλες χαρές από τον Πανιώνιο»

Ο Διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανιωνίου, με δήλωσή του τόνισε πως το παιχνίδι με την Βέροια ανήκει στο παρελθόν και πως σύντομα θα έρθουν μεγάλες χαρές για τον Πανιώνιο.

Ζαμάνης: «Σύντομα μεγάλες χαρές από τον Πανιώνιο»

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ζαμάνη:

«Το παιχνίδι με τη Βέροια ανήκει στο παρελθόν. Οι παίκτες μας είχαν ένα κακό πρώτο ημίχρονο, όπου έκαναν πολλά λάθη. Πιθανώς και λόγω του αέρα που τους έδινε το 5-0 των δύο πρώτων αγώνων, να υποτιμήσανε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκαν και διόρθωσαν αρκετά από τα λάθη τους, όμως πλέον ήταν αργά. Ένα παιχνίδι, όταν δεν μπορείς να το κερδίσεις, τότε προσπαθείς τουλάχιστον να μην το χάσεις.

Στο ποδόσφαιρο πρέπει να μοχθείς και να ματώνεις τη φανέλα σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θα γίνει από δω και πέρα και ο κάθε παίκτης οφείλει να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Εάν διαπιστωθεί πως κάποιος είναι αδιάφορος και βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, πολύ απλά δεν θα έχει θέση σε αυτή.

Η ομάδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες και αυτό θα φανεί στα αμέσως επόμενα παιχνίδια, αλλά και στο σύνολο του πρωταθλήματος. Ο κόσμος μπορεί να στεναχωρήθηκε το Σάββατο, όμως σύντομα θα γευθεί και πάλι μεγάλες χαρές από τον Πανιώνιο».

Best of internet