Ετοιμος να... πετάξει στο Περιστέρι ο Αστέρας

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ετοιμος να... πετάξει στο Περιστέρι ο Αστέρας

bet365

Ετοιμος για να ξεκίνημα που θα του επιτρέψει να... ανοίξει τα φτερά του ενόψει της συνέχειας είναι ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Ατρόμητο.

Έτοιμος για μια νέα αρχή είναι ο Αστέρας, ο οποίος φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 18:15 (live από το gazzetta.gr).

Πέρα από τις γνωστές απουσίες των Τριανταφυλλόπουλου, Τσάβες και Δημούτσο, ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει και στον Μπέρτο που αποβλήθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφρά στο τέρμα, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ντοναρούμα να μείνει εκτός και τη θέση του στην αποστολή να πάρει ο Αθανασιάδης, ενώ λόγω των απουσιών στην 19άδα είναι κι ο Στανισάβλιεβιτς.

Τώρα στο 4-2-3-1 του, ο τεχνικός των Αρκάδων μένει να δούμε αν θα περάσει και πάλι τον Ιγκλέσιας στα χαφ ή προτιμήσει να τον τοποθετήσει στο πλευρό του Κουρμπέλη στα στόπερ. Αυτή θα είναι κι η κίνηση που θα διαφροποιήσει ή ότι εν πολλοίς την 11άδα συγκριτικά με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στις σκέψεις του Χάβου είναι: Κοσίτσκι στο τέρμα και Ίγκορ - Γιαννούλης τα δύο μπακ με τους Σεφίλ-Κουρμπέλή στα στόπερ και τους Ιγκλέσιας-Τσουκαλά στα χαφ. Μπροστά τους θα είναι ο Φαρίνια ή ο Τσιλιανίδης. Στην κορυφή της επίθεσης θα δούμε σίγουρα τον Ιωαννίδης και δεξιά του θα είναι ο Καλτσάς. Αν προτιμηθεί ο Φαρίνια για 10άρι τότε ο Τσιλιανίδης θα πάει αριστερά. Αν μείνει στον πάγκο ο Αργεντινός, ο Μάσα θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο.

Aναλυτικά η αποστολή του Αστέρα:

Κοσίτσκι, Αθανασιάδης, Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Άσεν, Μακροστέργιος, Ίγκορ, Μάσα, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Νίκο Φερνάντες, Καλτσάς, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Στανισάβλιεβιτς, Γκοντό και Ιωαννίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα