Όλο και πιο κοντά στην ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης

Όλο και πιο κοντά στην ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης

Σταύρος Σουντουλίδης
Όλο και πιο κοντά στην ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης

bet365

Το τελευταίο διάστημα είναι κοντά στην ομάδα αυξάνοντας τις παρουσίες του στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου, ενόψει και της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ολοένα και περισσότερο πιο κοντά στην ομάδα του ΠΑΟΚ και η παρουσία αυτό το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, έχει ένα επιπλέον ενδιαφέρον, καθώς όπως αναφέρουν από την Παρασκευή τα στελέχη της ΠΑΕ και οι συνεργάτες του, αναμένεται να ενημερώσει γύρω από τις προθέσεις και τις αποφάσεις του ενόψει της έκτακτης Γ.Σ. της ΠΑΕ στις 17 Οκτωβρίου και τις αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ φέρεται έτοιμος, όπως αποκάλυψε το Gazzetta.gr, να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ προχωρώντας παράλληλα και σε κάποιες αλλαγές στο διοικητικό σχήμα της ομάδας.

Το πόσο μεγάλες θα είναι αυτές οι αλλαγές θα αποσαφηνιστεί από τον ίδιο τον κ. Σαββίδη στις συναντήσεις που θα έχει, αυτό το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη με τους στενούς συνεργάτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα