Με όλα τα «όπλα» του ο ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Με όλα τα «όπλα» του ο ΠΑΟΚ

bet365

Κανένα πρόβλημα τραυματισμού, όλοι παρόντες και διαθέσιμοι και κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Ξάνθη. Ποιους 18 πήρε στην αποστολή ο Βλάνταν Ίβιτς.

Δεν υπήρξε απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, για τον ΠΑΟΚ και τον Σέρβο τεχνικό, που έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Ο Μάριν Λέοβατς εξέτισε την τιμωρία του και είναι πάλι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ: «το Σάββατο (24.09) δούλεψε κυρίως στην τακτική, την αμυντική και επιθετική μετάβαση, αλλά και τις στημένες φάσεις».

Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για το ματς της 5ης αγωνιστικής με την Ξάνθη και είναι οι:

Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Τιάμ, Πέλκας, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Περέιρα, Χαρίσης, Μυστακίδης.

Η αποστολή θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace.

Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε η επίσημη ομαδική φωτογράφηση για τις ανάγκες του paokfc.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα