Ο Λεάλι για ΑΕΛ, Μπουφόν και Ολυμπιακό

Ο Λεάλι για ΑΕΛ, Μπουφόν και Ολυμπιακό

Ο Λεάλι για ΑΕΛ, Μπουφόν και Ολυμπιακό

Τηλεοπτικές δηλώσεις από τον Νικόλα Λεάλι που μιλάει για το ΑΕΛ - Ολυμπιακός, την ομάδα του αλλά και την λατρεία του για τον Τζίτζι Μπουφόν.

Μιλώντας στη Nova ο Λεάλι τόνισε πως ο Μπουφόν είναι το μεγάλο του πρότυπο ενώ έδειξε πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Μεταξύ άλλων είπε:
 
Για το κυριακάτικο ματς στη Λάρισα: «Πιστεύω ότι το πρώτο παιχνίδι που θα πρέπει να σκεφτούμε είναι αυτό απέναντι στη Λάρισα. Μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας. Το επόμενο έρχεται σε μία εβδομάδα. Νομίζω πως θα είμαστε πανέτοιμοι για την επόμενη πρόκληση. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές. Σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε πανέτοιμοι για να αγωνιστούμε».
 
Το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό: «Από ότι έχω δει έως τώρα, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Κανένα παιχνίδι δε θα είναι εύκολο για εμάς να το κερδίσουμε. Όταν παίζουμε εκτός έδρας, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για εμάς. Είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστούμε σε άλλους αγωνιστικούς χώρους, σε σχέση με την έδρα μας. Εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί και πάντα ο εαυτός μας. Να δείχνουμε το καλύτερο πρόσωπο, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας για να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Best of internet