Περέιρα: «Όλα εξαρτώνται από εμάς» (gTV)

Περέιρα: «Όλα εξαρτώνται από εμάς» (gTV)

Σταύρος Σουντουλίδης
Περέιρα: «Όλα εξαρτώνται από εμάς» (gTV)

bet365

Ο Φακούντο Περέιρα μπορεί να έχει αγωνιστεί ελάχιστα, αλλά πρόλαβε να πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ στην Τιφλίδα κόντρα στην Ντιναμό, που του χάρισε τον τίτλο του Best Goal Αυγούστου.

Ο Αργεντινός επιθετικός στις δηλώσεις του έδειξε να ξέρει τι θέλει από τον εαυτό του, περιμένει όπως είπε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής μέσα στη χρονιά και θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί στο τέλος να είναι ο μεγάλος κερδισμένος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά την σημερινή βράβευσή του:

Για το αν ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ το γκολ στην Τιφλίδα:

«Σίγουρα ήταν μια πάρα πολύ καλή στιγμή. Δεν έχω αγωνιστεί πολύ οπότε σίγουρα ήταν από τις καλύτερες στιγμές».

Κατά πόσο είναι ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα:

«Ικανοποιημένος δεν είμαι γιατί δεν έχω παίξει όσο θα ήθελα. Ωστόσο είναι αρχή χρονιάς ακόμα και έχω κάνει και μια κουβέντα με τον προπονητή. Έχω χρόνο να αποδείξω ότι αξίζω να αγωνίζομαι περισσότερο».

Για τη σύγκριση μεταξύ του φετινού και του προπέρσινου ΠΑΟΚ και το ποια ομάδα θεωρεί καλύτερη:

«Είναι πάρα πολύ νωρίς για συγκρίσεις. Σίγουρα η φετινή ομάδα φαίνεται πιο ποιοτική. Αλλά στο τέλος θα φανεί ποια ομάδα είναι καλύτερη ανάλογα με το τι θα έχει πετύχει».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει κάποιον τίτλο:

«Σίγουρα υπάρχει η δυνατότητα από άποψη ποιότητας, βάθους και προπονητή για να κατακτήσει η ομάδα φέτος έναν τίτλο. Από εμάς εξαρτάται να κάνουμε αυτά που πρέπει για να πάρουμε αυτό που αξίζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα