Κουλούρης: «Δεν θα πω εγώ αν η ομάδα θέλει σέντερ φορ…» (gTV)

Κουλούρης: «Δεν θα πω εγώ αν η ομάδα θέλει σέντερ φορ…» (gTV)

Σταύρος Σουντουλίδης
Κουλούρης: «Δεν θα πω εγώ αν η ομάδα θέλει σέντερ φορ…» (gTV)

bet365

Ο Ευθύμης Κουλούρης έδειχνε χαρούμενος για τα δύο βραβεία (MVP-Beast Goal) της 4ης αγωνιστικής, αλλά με τις δηλώσεις του έδειξε ότι παραμένει προσγειωμένος παρότι όλα τα φώτα έπεσαν πάνω του.

Ο μικρός από την Σκύδρα ήταν ο σταρ της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Η καλή του εμφάνιση συνοδεύτηκε από τον τίτλο του MVP της 4ης αγωνιστικής και το ένα (το δεύτερο) από τα δύο γκολ του χάρισαν τον τίτλο του Best Goal.

Η συζήτηση γύρω από τον σέντερ φορ, οι στιγμές στην Τρίπολη, αλλά και η σχέση του με τον Βλάνταν Ίβιτς κυριάρχησαν στην σημερινή βράβευσή του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φετινή σεζόν, την συζήτηση γύρω από τον σέντερ φορ, αλλά και το δικό του ρόλο:

«Ήξερα ότι είμαι πολύ καλά, είχα κάνει και μία συζήτηση αρχικά με τον πρόεδρο και μετά με τον προπονητή και ήξερα ότι θα πάρω τις ευκαιρίες μου. Δεν είναι δική μου δουλειά να πω αν χρειάζεται φορ η ομάδα ή όχι. Κάνω τη δουλειά μου και όταν πάρω τις ευκαιρίες μου θα είμαι έτοιμος».

Για τη συνεργασία του με τον Βλάνταν Ίβιτς:

«Έχουμε συνεργαστεί με τον προπονητή και στη δεύτερη ομάδα τον ξέρω και με ξέρει και αυτό είναι σημαντικό για έναν παίκτη. Όπως είπα, ξέρει τις δυνατότητες μου και ξέρω κι εγώ τι ζητάει από μένα και από την ομάδα».

Για τη δήλωση του Μπίσεσβαρ, ότι με τον Κουλούρη πρέπει να κάνουν όλοι υπομονή και θα έρθει η ώρα που θα παίξει:

«Συμφωνώ μαζί του. Νομίζω ότι για μένα έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία. Εδωσα ότι καλύτερο είχα. Είμαι πολύ μικρός ακόμη, ξέρω ότι βρίσκομαι σε μία μεγάλη ομάδα, με μεγάλο ρόστερ και ποιοτικούς παίκτες. Θα συνεχίσω τη δουλειά που κάνω και από εκεί και πέρα, όσο χρόνο πάρω, τόσο καλύτερο θα είναι για μένα, για να δείξω τις δυνατότητες μου».

Για το τι του είπε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη:

«Μετά το ματς μου έδωσε συγχαρητήρια. Δεν είχαμε κάποια μεγάλη συζήτηση, γιατί ξέρει τι μπορώ να κάνω και ξέρω και εγώ τι ζητάει από μένα. Νομίζω ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, αγωνίστηκα 90 λεπτά, έκανα αυτό που έπρεπε και από εκεί και πέρα βλέπουμε τα επόμενα ματς, ξεκινώντας από το αυριανό. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό, έχουμε μία μεγάλη σεζόν».

Για τα δύο γκολ που σημείωσε και το πιο ξεχωρίζει:

«Το δεύτερο γκολ ήταν εντυπωσιακό, αλλά και το πρώτο είχε μία δυσκολία γιατί το σώμα μου δεν ήταν στη φορά της μπάλας. Νομίζω κάθε γκολ είναι σημαντικό για τον επιθετικό και όταν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας. Και τα δύο γκολ ήταν σημαντικά για μένα, δε θα κρατήσω κάποιο ως καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα