ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 0-0 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 0-0 (vid)

bet365

Ο Πλατανιάς είχε κακή παράδοση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δέχθηκε πίεση, όμως κατάφερε να περάσει χωρίς να δεχθεί γκολ (0-0) από τους Ζωσιμάδες και συνεχίζει αήττητος στη φετινή Σούπερ Λιγκ!

Καλύτερο ξεκίνημα ever για τον Πλατανιά στην Super League και τρίτο σερί ματς δίχως ήττα. Οι Χανιώτες μπορεί να μην έκαναν το 3 στα 3 στην έδρα του ΠΑΣ, ωστόσο πήραν βαθμό σε μία δύσκολη έδρα και συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Και αυτό παρά το πρέσινγκ που δέχθηκαν από τους γηπεδούχους.

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ
Η αρχική διάταξη για τον ΠΑΣ σε 3-5-2: Περιστερίδης τέρμα, Μπέριος, Σκόνδρας και Ναδάλες οι τρεις πίσω, δεξί μπακ χαφ ο Μπουκουβάλας, αριστερό ο Κούτρης, Λίλα και Κοζορώνης τα δύο αμυντικά χαφ, μπροστά ο Ζάιρο σε ελεύθερο ρόλο και Μαμπούλου και Κόντε το δίδυμο των φορ.
Ο αρχικός σχηματισμός του Πλατανιά σε 4-2-3-1: Σωτηρίου κίπερ, Βάντερσον αρ. μπακ, Μπανανά και Καρυπίδης τα δύο σέντερ μπακ, δεξιά ο Αποστολόπουλος, κέντρο με Γκνιάτιτς και Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο επιτελικός, Μανούσος και Μενδρινός στα δύο... φτερά και Γιακουμάκης φορ.
ΚΑΚΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΚΑΚΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ Α' ΜΕΡΟΣ
Το α' μέρος του αγώνα στο γήπεδο του ΠΑΣ ήταν σκέτο... μαρτύριο για όσους το παρακολούθησαν. Πολύ κακό ποδόσφαιρο, πολλά λάθη, σκληρά μαρκαρίσματα και διακοπές. Και φυσικά λιγοστές καλές φάσεις μπροστά από την εστία και έναν διαιτητή που χωρίς να έχει κάνει το μεγάλο λάθος ήταν γενικά κακός και με αρκετά σφάλματα.
Όπως για παράδειγμα τις κίτρινες που δεν έβγαλε σε Μπουκουβάλα για σκληρό μαρκάρισμα και Μενδρινό επειδή έπιασε την μπάλα με τα χέρια πάνω σε φάση. Στο αγωνιστικό μέρος ο Μαμπούλου είχε ένα χαμένο τετ α τετ στο 3ο λεπτό.
Στο 14' ο Μανούσος είχε ένα καλό σουτ λίγο άουτ. Ο ΠΑΣ πίεσε ξανά μετά αλλά χωρίς αντίκρισμα ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί το α' μέρος ο Μανούσος είχε μία κεφαλιά σε πρώτο χρόνο που έβγαλε δύσκολα ο Περιστερίδης.
ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 0-1 Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
Στο β' μέρος δεν είδαμε πιο εντυπωσιακό ή πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο. Απλώς πιο καλές ευκαιρίες. Την πλέον κλασική την είχαν οι Χανιώτες στο 55'. Ο Αποστολόπουλος μπήκε ωραία στην μικρή περιοχή και του... έσπασε τη μπάλα με το σουτ να βρίσκει σε αντίπαλο σώμα και να φεύγει λίγο έξω.
ΔΙΠΛΗ... ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΠΑΣ ΜΕ ΠΙΕΣΗ, ΑΠΟΒΟΛΗ ΛΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ... ΑΧΑΣΤΟ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
Ο ΠΑΣ είχε την... απάντηση με κεφαλιά του Ναδάλες στο 62' και επέμβαση του Σωτηρίου αλλά και σουτ μέσα από κόντρες που έβγαλε ένα λεπτό μετά πριν τη γραμμή ο Αποστολόπουλος. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και πάλι. Ακολούθως παρά τις αλλαγές σε σχήματα (σ.σ. ο ΠΑΣ έπαιξε και 4-3-3 και σε Πλατανιά ο Γιακουμάκης γύρισε εξτρέμ) δεν άλλαξε το παραμικρό για να μείνει το 0-0. Στο 89' ο Λίλα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη. Στις καθυστερήσεις ο Γιακουμάκης ήταν πάλι σε θέση βολής αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
MAN OF THE MATCH: Οι δύο κίπερ. Δίχως αμφιβολία. Όποτε χρειάστηκε αμφότεροι έκαναν πολύ καλές επεμβάσεις.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Δεν είναι ματς που μπορεί να γράψει κανείς με βεβαιότητα ότι έχει ξεχωρίσει κάποιος. Το αντίθετο.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Κυρίως οι επιθετικοί των δύο ομάδων. Όταν βρέθηκαν σε θέση βολής απέτυχαν. Σε όλες τις περιπτώσεις.
Η ΓΚΑΦΑ: Μεγάλη γκάφα δεν υπήρξε στον αγώνα. Εάν μπορεί να μπει κάτι είναι η 2η κίτρινη του Λίλα και η αποβολή του.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν έχει κάνει το μεγάλο λάθος ο ρέφερι του ματς ούτε και οι βοηθοί του αλλά γενικά η διαιτησία του ήταν κακή. Ήταν μακριά από αρκετές φάσεις και τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις δεν... κιτρίνισε τους Μπουκουβάλα και Μενδρινό.
Τον πρώτο για σκληρά μαρκαρίσματα και τον 2ο επειδή έπιασε την μπάλα με τα χέρια πάνω σε φάση αλλά και για μαρκάρισμα. Ξανατονίζουμε πάντως ότι το μεγάλο λάθος δεν το έχουν κάνει ο εν λόγω ρέφερι και οι βοηθοί του. Στο β' μέρος δεν βγάζει 2η κίτρινη σε φάουλ στον Λίλα αλλά το κάνει στον Μπουκουβάλα μετά από φάουλ. Ακολούθως υποστήριξε πως ο Μπουκουβάλας την δέχθηκε για διαμαρτυρία. Γενικά με τον τρόπο που σφύριζε χάλαγε τον ρυθμό του ματς και εκνεύριζε και τις δύο ομάδες. Τελικώς πάντως ο Λίλα αποβλήθηκε με κίτρινη Νο2, εάν και αυτό έπρεπε να είχε γίνει πιο νωρίς.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Το 0-0 εάν κρίνουμε από την εικόνα των 2 ομάδων δίκαιο είναι. Και ο ΠΑΣ και ο Πλατανιάς είχαν φάσεις για γκολ αλλά... χώλαιναν στην τελική προσπάθεια ενώ βρέθηκαν σε καλή μέρα οι δύο κίπερ. Πάντως περισσότερο κερδισμένος είναι ο Πλατανιάς που μετά από 3 αγωνιστικές συνεχίζει δίχως ήττα. Γενικά είδαμε κακό ματς σε κακό αγωνιστικό χώρο και με κακό ρέφερι.
Η ταυτότητα του αγώνα
Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Ζησιμόπουλος, Γεωργακόπουλος (Πειραιά)
Κίτρινες: Λίλα, Μπουκουβάλας, Δώνης – Γκνιάτιτς.
Κόκκινες: 89′ Λίλα
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Μπέριος, Ναδάλες, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης, Λίλα, Ζάιρο (75′ Βιδάλ), Κούτρης (70′ Δώνης), Μαμπούλου και Κόντε (73′ Φερφελής).
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος (83′ Γουνδουλάκης), Μπανανά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (90+1′ Ντιλαβέρ), Μανούσος, Μουνάφο (66′ Στάθης) και Γιακουμάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα