Με Φορτούνη στην Λάρισα ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Με Φορτούνη στην Λάρισα ο Ολυμπιακός

bet365

Με τον Κώστα Φορτούνη κανονικά στην αποστολή του, ταξιδεύει για την Λάρισα και το παιχνίδι με την ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός.

Μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και τον αποκλεισμό του από την αποστολή του παιχνιδιού με τον Ηρακλή, ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει.

Ο διεθνής μέσος συμπεριλήφθηκε κανονικά στους εκλεκτούς του Πάουλο Μπέντο για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΛ και έτσι ταξιδεύει κανονικά στην Λάρισα.

Εκτός, μαζί με τους τραυματίες Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσο και τον Ελαμπντελαουΐ που βρίσκεται στο τελικό στάδιο επανόδου του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, έμειναν και οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Πάρντο, Ρομαό, Σιόβας, Βούρος και Ζντιέλαρ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πασιένσια, Σεμπά, Τσιμίκας, Βιάνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα