Ο Λεντέσμα όταν ήταν 5 χρονών παιδάκι (pic)

Ο Λεντέσμα όταν ήταν 5 χρονών παιδάκι (pic)

Νίκος Ρόλλας
Ο Λεντέσμα όταν ήταν 5 χρονών παιδάκι (pic)

bet365

O Κριστιάν Λεντέσμα κλείνει 34 χρόνια ζωής και η σύζυγός του, πόσταρε μία φωτογραφία από όταν ήταν 5 ετών!

Ανήμερα του παιχνιδιού στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ο Κριστιάν Λεντέσμα γιορτάζει τα 34 γενέθλιά του.

Κάτι που αποτέλεσε την αφορμή, η σύζυγός του Μάρτα να ποστάρει μία φωτογραφία του Αργεντίνου μέσου από όταν ήταν μόλις 5 ετών, με το παρακάτω μήνυμα...

«Εδώ είμαστε… Ακόμα δεν ήξερες τι θα κάνεις στη ζωή σου, αλλά ήξερες ότι θα πολεμήσεις και θα κάνεις πολλές θυσίες για να πιάσεις τα όνειρά σου. Μπορώ να πω ότι όλες οι προσπάθειες ανταμείφθηκαν. Βρέθηκαν πολλά εμπόδια από την παιδική σου ηλικία αλλά ακόμα κι όταν σκόνταψες, σήκωσες το κεφάλι ψηλά.

Είσαι ο βράχος της ζωής μου, είσαι τα χέρια που με τραβούν συνεχώς επάνω, είσαι το μοναδικό άτομο που θα πηδούσα στο σκοτάδι κάθε μέρα επειδή πάντα μπορώ να σε εμπιστεύομαι. Είσαι η μόνη αγάπη που θα ήθελα, όπως λέει και το τραγούδι μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου!

ΥΓ: Ησυχία μετά τον ποταμό λέξεων, θα σου κάνω δώρο
»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα