Ο Μπεργκ θα αποκτήσει το δικό του γήπεδο

Ο Μπεργκ θα αποκτήσει το δικό του γήπεδο

Ο Μπεργκ θα αποκτήσει το δικό του γήπεδο

Η Δήμαρχος της πόλης που γεννήθηκε ο Μάρκους Μπεργκ αποκάλυψε την πρόθεσή της να δώσει σε γήπεδο της περιοχής, το όνομα του Σουηδού επιθετικού.

Το πόσο πολύ θαυμάζουν και εκτιμούν τον Μάρκους Μπεργκ στην Σουηδία, επιβεβαίωσε η Δήμαρχος του Τόρσμπι μιλώντας στην LiveSport.

Εκεί λοιπόν η Αν Κατρίν Γιόρασεν αποκάλυψε την πρόθεσή της να δώσει σε ένα γήπεδο της περιοχής, το όνομα του Σουηδού επιθετικού, προκειμένου να τον τιμήσει.

«Είμαστε υπερήφανοι για τον Μάρκους Μπεργκ. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ο οποίος διαφημίζει το Τορσμπι και μας ενθουσιάζει το γεγονός ότι ακούμε τόσα καλά λόγια για εκείνον», είπε χαρακτηριστικά για την πόλη που γεννήθηκε ο Mr 9 του «τριφυλλιού».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Το όνομα του Σβεν Γκόραν Έρικσον που επίσης είναι δικός μας άνθρωπος και έχει φτιάξει ένα υπέροχο σπίτι 40 χλμ από το κέντρο της πόλης μας, το δώσαμε σε Κύπελλο που γίνεται στο Τορσμπι για παιδιά με ομάδες από όλη τη Σουηδία. 

Για τον Μάρκους θα κάνουμε κάτι άλλο. Θα δώσουμε το όνομά του σε ένα γήπεδο στην περιοχή μας. Το αξίζει και το δικαιούται. Αυτό θα είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για να τον τιμήσουμε αλλά και για να ενθαρρύνουμε και άλλα παιδιά για να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και γενικά με τον αθλητισμό στην περιοχή μας. Γιατί ο Μάρκους είναι ένα σύμβολο για όλα όσα έχιε πετύχει με την εθνική και φυσικά με τον Παναθηναϊκό αλλά και με τις προηγούμενες ομάδες του. Έχει πολλά ακόμη να πετύχει και εμείς θα είμαστε εδώ, ώστε να τον παρακολουθούμε».

Best of internet