Ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής

Νίκος Ρόλλας
Ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής

bet365

Με την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει και τα ΠΑΣ-Πλατανιάς και Πανιώνιος-Βέροια να προηγούνται, ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην SuperLeague.

SuperLeague... πράξη 5η. Ή μάλλον για την ακρίβεια 3η, καθώς τόσα θα είναι τα παιχνίδια όλων των ομάδων την Δευτέρα το βράδυ που θα έχει ολοκληρωθεί η αγωνιστική, εξαιτίας της ματαίωσης των δύο πρώτων. Όπως κάθε Σάββατο λοιπόν, έτσι και σήμερα, η αυλαία ανοίγει με τρία ματς, από τα οποία ξεχωρίζει το τελευταίο χρονολογικά (20:30) που γίνεται στο Αγρίνιο μεταξύ του Παναιτωλικού και του Παναθηναϊκού.


Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet


Σε αυτό, οι Αγρινιώτες θα παραταχθούν με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου και με λευκό απουσιολόγιο, καθώς ο Γιάννης Μαντζουράκης έχει κανονικά στην διάθεσή του όλους τους παίκτες. Κάτι όμως που δεν μπορεί να ισχυριστεί και ο ομόλογός του, Αντρέα Στραματσόνι. Και αυτό γιατί ο Ιταλός τεχνικός αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής τον Λέτο λόγω τραυματισμού, τον Σάμπα εξαιτίας ίωσης, ενώ ο Χουλτ θα... παλέψει μέχρι τελευταία στιγμή, προκειμένου να ξεκινήσει στην εντεκάδα. Αντιθέτως κανονικά ταξίδεψε στο Αγρίνιο ο Βιγιαφάνιες.

Νωρίτερα, στο πρώτο ματς της ημέρας (16:00), ο ΠΑΣ Γιάννινα των πολλών προβλημάτων φιλοξενεί τον Πλατανιά που μέχρι στιγμής έχει 2/2 στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν. Και λέμε πολλών προβλημάτων, καθώς ο Γιάννης Πετράκης άφησε εκτός αποστολής τοςυ Τζημόπουλο, Μιχαήλ λόγω τραυματισμού, τον Ακόστα που θα απουσιάζει για τον επόμενο μήνα, αλλά και τον Πασχαλάκη που αποβλήθηκε στην Λεωφόρο. Στον αντίποδα, ο Γιώργος Παράσχος, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, έχει μόλις αλλαγή στην σύνθεση της αποστολής, στην οποία μπήκε ο Γουνδουλάκης, αλλά έμεινε εκτός ο Ντίνας.

Το δεύτερο ματς της ημέρας, γίνεται στις 18:15 στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος φιλοξενεί την Βέροια, σε ένα παιχνίδια που με εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα. Από τη μία οι γηπεδούχοι με το απόλυτο στις νίκες μέχρι στιγμής και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που έχουν ισάριθμες ήττες, με αποτέλεσμα ο Αλέκος Βοσνιάδης να αποχωρήσει από την τεχνική τους ηγεσία. Κοινός παρανομαστής και για τους δύο; Η απουσία προβλημάτων και η επιτακτική ανάγκη για το τρίποντο, για διαφορετικούς όμως λόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα