«Μία νύχτα δική μας, όλη τους η παρουσία»

«Μία νύχτα δική μας, όλη τους η παρουσία»

«Μία νύχτα δική μας, όλη τους η παρουσία»

Σχολίασε την είδηση ότι ο Παναθηναϊκός είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα στο Champions League, ο υπ. επικοινωνίας της ΠΑΕ, Σταμάτης Γαρρής.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε στην 21η θέση στο «all time club ranking» της ΟΥΕΦΑ, για το Τσάμπιονς Λιγκ, την καλύτερη θέση που κατέλαβε Ελληνική ομάδα και ο υπ. επικοινωνίας της ΠΑΕ, Σταμάτης Γαρρής έκανε το δικό του σχόλιο πάνω στην είδηση, πετώντας και... καρφιά για τις υπόλοιπες ομάδες. 

«Οι πρώτες μνήμες της πλειοψηφίας των εκατομμυρίων φιλάθλων του Παναθηναϊκού προέρχονται από μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά. Είναι τόσες πολλές άλλωστε που όλο και κάποια θα αντιστοιχεί στην ηλικία του καθενός. Τυχαία δεν γίνεται τίποτα. Ο Panathinaikos δοξαστηκε και δόξασε την Ελλάδα στα πέρατα της Γης. Αυτά είναι γνωστά σε όλους. Και τετοιοι απολογισμοί δεν προσθέτουν κάτι νεο σε μας. Μια νύχτα από τις δικές μας ευρωπαϊκές βραδιές περηφάνιας είναι για άλλους όλη τους η παρουσία. Η ευρωπαϊκή αλήθεια ξεγυμνωνει. Και τώρα κοιτάμε ξανά μπροστά για να ζήσουμε νέες μοναδικές Παναθηναϊκές ευρωπαϊκές βραδιές» ανέφερε.

Best of internet