Βλάνταν Ίβιτς: «Σοβαρότητα, πειθαρχία τα κλειδιά της επιτυχίας μας»

Gazzetta team
Βλάνταν Ίβιτς: «Σοβαρότητα, πειθαρχία τα κλειδιά της επιτυχίας μας»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη επί του Αστέρα, τον Ευθύμη Κουλούρη, την Ξάνθη και τις σκέψεις που έχει στο μυαλό του ενόψει και των νέων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον Κυριακάτικο, εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, αλλά και όλα όσα προηγήθηκαν ή θα ακολουθήσουν για τον «Δικέφαλο».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι κρατάει από την εμφάνιση και τη νίκη στην Τρίπολη:

«Κατάλαβα ότι στο τρίτο παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα, και φέτος θα έχουμε αρκετά τέτοια μέσα στη χρονιά, οι παίκτες μου μπόρεσαν και αντέδρασαν σωστά, έδειξαν ότι μπορούν να κρατήσουν το ρυθμό και να κρατήσουν μια σοβαρότητα. Αυτό ήταν πολύ θετικό. Μπήκαν και κάποιοι παίκτες, που δεν έπαιζαν, οι οποίοι έδειξαν ότι μπορούμε να τους υπολογίσουμε. Εχουμε μεγάλο ρόστερ, υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν παίξει, αλλά θα παίξουν, γι’ αυτό περιμένω από όλους να είναι έτοιμοι, όταν έρθει η ευκαιρία τους να το εκμεταλλευτούν και να δώσουν το 100% για την ομάδα».

Για τη χρησιμοποίηση του Ευθύμη Κουλούρη κι άλλων παικτών που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής:

«Εμείς, τους ζούμε καθημερινά, τους βλέπουμε στην προπόνηση, συζητάμε μαζί τους, ειδικά προσέχουμε αρκετά τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται πολύ, γίνονται κάποιες ιδιαίτερες προπονήσεις για να είναι έτοιμοι και να κρατήσουν την ένταση που πρέπει να έχουν».

Για τον χαρακτήρα των παικτών και την σημασία της νίκης επί του Αστέρα:

«Είναι μια νίκη που μας έδωσε τρεις βαθμούς. Αυτό κρατάμε. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, αυτό το παιχνίδι τελείωσε, πετύχαμε τον στόχο μας και συνεχίζουμε…».

Για ποια εικόνα έχει μέχρι τώρα από την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, την Ξάνθη:

«Έχουμε εικόνα, όπως και για κάθε αντίπαλο, έχουμε μπροστά μας. Με την Ξάνθη παίξαμε ένα φιλικό παιχνίδι, τη γνωρίζουμε, όπως γνωρίζουμε ότι δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, έχει δύο ήττες, αν και για μένα αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Ξέρω ότι η Ξάνθη παραδοσιακά πάντα μας δυσκολεύει και δεν περιμένουμε καθόλου ένα εύκολο παιχνίδι. Αυτό που έχω πει και στους παίκτες μου είναι πως για να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο, που έχουμε μπροστά μας, πρέπει να δώσουμε το 100% στο γήπεδο, πρέπει να είμαστε σοβαροί όπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και πιστεύω ότι σε κάθε επόμενο ματς ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος. Εχουμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα, που ακόμη μαθαίνουν το ελληνικό πρωτάθλημα, τους αντιπάλους, τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ οι αντίπαλοι μας. Δεν με φοβίζει κάτι, ελπίζω ότι θα παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί όπως και στα δύο προηγούμενα ματς. Αν είμαστε πειθαρχημένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα που θέλουμε θα έρθει».

Για το αν το επικείμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα επηρεάσει το ροτέισον την Κυριακή:

«Αυτή την στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Δεν μας απασχολεί καθόλου το παιχνίδι στην Ευρώπη. Βλέπουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά και ο αντίπαλος που μας απασχολεί και θέλουμε να κερδίσουμε είναι η Ξάνθη» .

Για το πως θα έρθει η νίκη την Κυριακή:

«Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πειθαρχημένος, να έχει διάθεση και οι παίκτες να είναι αυτοί που δημιουργούν και να βγάζουν στο γήπεδο όσα συζητάμε μέσα στην εβδομάδα. Αν δείξουν για άλλη μία φορά την σοβαρότητα αυτή, είμαι σίγουρος ότι και καλό παιχνίδι θα κάνουμε και αποτέλεσμα θα πάρουμε. Βέβαια πάντα υπάρχει και ο αντίπαλος. Δεν μας περιμένει καθόλου εύκολο παιχνίδι, έρχονται από δύο ήττες και θα ψάξουν για το καλύτερο δυνατό».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ξεκινάει πολύ καλά τα παιχνίδια του:

«Εμείς θέλουμε να παίζουμε έτσι για 90 λεπτά. Αυτό δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς και αυτό περιμένω από τους παίκτες μου στον αγωνιστικό χώρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα