Έτοιμος για το 3x3 ο Πανιώνιος!

Έτοιμος για το 3x3 ο Πανιώνιος!

Έτοιμος για το 3x3 ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Βέροια και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του ελπίζει να συνεχίσει η ομάδα του με νίκη και να διατηρήσει το απόλυτο. Μέσα και ο Οικονόμου, που δύσκολα θα ξεκινήσει...

Έτοιμος για το παιχνίδι με την Βέροια είναι ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν την αποστολή τους χωρίς κάποιο πρόβλημα. Αντίθετα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει μαζί του στην αποστολή και τον Οικονόμου, αλλά δύσκολα θα ρισκάρει να τον ξεκινήσει.

Σε ότι αφορά την εντεκάδα, εκεί δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια αλλαγή και ο Πανιώνιος θα παραταχθεί και πάλι με τους 11 που αγωνίστηκε απέναντι στην Ξάνθη. Συγκεκριμένα, θέση βασικού αναμένεται να πάρουν οι: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Σιώπης, Μπεν, Σοτζέι.

Αναλυτικά η αποστολή: Τασουλής, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Ολαϊτάν, Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Ενγκόγκ, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι.

Best of internet