Επικοινωνία του ΠΑΟΚ με Σλόβαν και ΟΥΕΦΑ

Επικοινωνία του ΠΑΟΚ με Σλόβαν και ΟΥΕΦΑ

Επικοινωνία του ΠΑΟΚ με Σλόβαν και ΟΥΕΦΑ

Σε διαρκή επικοινωνία με την Σλόβαν και την ΟΥΕΦΑ βρίσκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από το απόγευμα της Παρασκευής, όταν και γνωστοποιήθηκε το θέμα με την καραντίνα των παικτών της τσέχικης ομάδας.

Από τον ΠΑΟΚ επικοινώνησαν τόσο με τα στελέχη της Σλόβαν Λίμπερετς, όσο και με τον UEFA Delegate, που έχει οριστεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (29/9) για τη 2η αγωνιστική των Ομίλων του Γιούροπα Λιγκ.

Ενημερώθηκαν για το θέμα, που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, ενώ θα περιμένουν να πληροφορηθούν τη Δευτέρα ή το αργότερα την Τρίτη τι θα συμβεί με την τύχη του αγώνα στην Τσεχία περιμένοντας και τις επίσημες αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ.

Επίσης, αυτό που μπορεί να ανησυχεί τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» είναι το γεγονός, ότι ο ιός προσέβαλε τα μέλη της Σλόβαν Λίμπερετς κατά τη διάρκεια της παραμονής στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν για τον αγώνα με την Καραμπάγκ. Εκεί, δηλαδή, που είναι ο επόμενος σταθμός τους για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής των Ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στις 20 Οκτωβρίου... 

Πάντως, από τον ΠΑΟΚ δεν ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί κανένας άνθρωπος του το Σάββατο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Σλόβαν Λίμπερετς με την Καρβίνα, που τελικά αναβλήθηκε. 

Best of internet