Ετοιμος για την Σουόνσι ο Γκιγκς

Γιώργος Κοντογεώργης
Ετοιμος για την Σουόνσι ο Γκιγκς

bet365

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, είναι ανοικτός στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σουόνσι αν ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν απολυθεί.

Ο Ιταλός ήταν εκείνος που έσωσε πέρυσι το κλαμπ από την Ουαλία, παίρνοντας 7 νίκες στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-16, όμως μερικούς μήνες μετά η θέση του δεν μοιάζει τόσο σταθερή. Ο 60χρονος έχει μόλις μία στα 5 πρώτα ματς της φετινής Premier League και στο League Cup αποκλείστηκε από την Μάντσεστερ Σίτι (1-2) σε ένα ματς που έκανε 9 αλλαγές. Οπως προκύπτει από το σούπερ έγκυρο ρεπορτάζ των Times, η αίσθηση για το ότι ο Γκουιντολίν δεν πρόκειται να κρατήσει τη δουλειά του είναι πολύ έντονη και ο άνθρωπος που έχει το ρεκόρ συμμετοχών στην ιστορία των Κόκκινων Διαβόλων είναι πιθανό να τον διαδεχθεί.

Ο Γκιγκς βρέθηκε στον πάγκο της Γιουνάιτεντ για 4 αγώνες το 2013-14 μετά την απόλυση του Ντέιβιντ Μόγιες και είχε απολογισμό 2 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα (εντός από Σάντερλαντ). Ο Ουαλός, υπήρξε βοηθός του Λουίς Φαν Χααλ για δύο χρόνια, όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στο team του. Ο 42χρονος, που πήρε το δίπλωμα, Uefa Pro, πριν δύο χρόνια, ήθελε την δουλειά στο Old Trafford, όμως ο εκτελεστικός διευθυντής, Εντ Γούντγουορντ, προτίμησε τον Special One. Ο Γκίγκς περίμενε υπομονετικά να υπάρξει κάποια σοβαρή πρόταση για να δουλέψει σαν πρώτος προπονητής και όπως προκύπτει αναμένεται να μιλήσει με τους Αμερικανούς που μόλις πήραν την Σουόνσι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα