Επίσημο το... διαζύγιο της Βέροιας με τον Βοσνιάδη

Επίσημο το... διαζύγιο της Βέροιας με τον Βοσνιάδη

Νίκος Μαρούδας
Επίσημο το... διαζύγιο της Βέροιας με τον Βοσνιάδη

bet365

Τέλος και επίσημα από την Βέροια ο Αλέκος Βοσνιάδης, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα την λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό.

Παρελθόν από την Βέροια, αποτελεί ο Αλέκος Βοσνιάδης ο οποίος είχε γνωστοποιήσει το πρωί στους παίκτες του την αποχώρησή του. Το απόγευμα της Παρασκευής λοιπόν, η «βασίλισσα» ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Αλέκο Βοσνιάδη και το επιτελείο του. Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Σε ότι αφορά τώρα την διάδοχη κατάσταση, φαίνεται πως αυτή βρίσκεται στο πρόσωπο του Θωμά Γράφα, ο οποίος ήδη μοιάζει να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Βέροια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα