Σκέψεις Ιβάν για την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Σκέψεις Ιβάν για την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Σκέψεις Ιβάν για την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Ενα από τα σενάρια που παίζουν έντονα τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Gazzetta.gr, θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Οι οριστικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν στην έκτακτη Γ.Σ. στις 17/10, αλλά η ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη είναι ένα υπαρκτό σενάριο το οποίο συζητείται έντονα τις τελευταίες ώρες!

Σενάριο που πάντως έχει μεγάλη βάση να μετουσιωθεί σε πραγματικότητα! Aυτό μάλιστα ειδικά μετά την ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ομάδας, για σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων μ’ ένα και μοναδικό θέμα: «ο ανακαθορισμός του αριθμού των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Όλα θα ξεκαθαρίζουν μέσα στο επόμενο διάστημα, με τον ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου» να λαμβάνει τις οριστικές αποφάσεις του, καθώς όπως έχει αναφέρει, ήδη, το Gazzetta.gr, είναι αποφασισμένος να ξαναμοιράσει την… τράπουλα και να προχωρήσει σε αλλαγές.

Επισήμως, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε θέλησε να πάρει καμία θέση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα επαναλαμβάνοντας ότι «τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο», όμως όλα δείχνουν ότι το «αφεντικό» της ομάδας θα πάρει στα... χέρια του και την προεδρική καρέκλα που έως και σήμερα ανήκει στον Λούμπος Μίχελ.

Best of internet