Μισός κόντρα στον Πλατανιά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Μισός κόντρα στον Πλατανιά ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Με πολλά προβλήματα θα υποδεχτεί ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Πλατανιά το απόγευμα του Σαββάτου (24/9, 16:00) με τον Γιάννη Πετράκη να μην υπολογίζει τους τραυματίες Τζημόπουλο, Ακόστα, Μιχαήλ, αλλά και τον τιμωρημένο Πασχαλάκη.

Με αρκετές και σημαντικές απουσίες θα υποδεχτεί τον Πλατανιά ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Γιάννης Πετράκης, καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Τζημόπουλο και Μιχαήλ, κάτι που σημαίνει ότι στην άμυνα θα γίνουν ξανά αλχημείες.

Επίσης, εκτός λόγω τραυματισμού είναι και ο Ακόστα ο οποίος θα απουσιάσει για τον επόμενο μήνα, ενώ τιμωρημένος (είδε την κόκκινη κάρτα στην Λεωφόρο) είναι ο Πασχαλάκης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:

Περιστερίδης, Κολιοφούκας, Μπέριος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Καρανίκας, Λίλα, Κούτρης, Γιάκος, Ζάιρο, Μαμπούλου, Κόντε, Κοζορώνης, Μπουκουβάλας, Δώνης, Βιδάλ, Φερφελής, Γαρουφαλιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα