Ρινάλντι: «Απέρριψα προτάσεις για να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Ρινάλντι: «Απέρριψα προτάσεις για να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Ρινάλντι: «Απέρριψα προτάσεις για να έρθω στον Παναθηναϊκό»

bet365

Για την πίεση που άσκησε προκειμένου να έρθει στον Παναθηναϊκό, αλλά και την πίστη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μίλησε ο Λαουτάρο Ρινάλντι...

Aναλυτικά η συνέντευξη του Λαουτάρο Ρινάλντι στην Nova...

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις; Έχεις προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα;

Η αλήθεια είναι οτι αισθάνομαι μεγάλη χαρά και είμαι ευτυχής να βλέπω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Παναθηναϊκός. Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους για όλη τους την υποστήριξη, το τεχνικό τιμ και την ομάδα για την βοήθειά τους. Μου δίνουν την ευκαιρία καθημερινά να δείξω όλα όσα μπορώ να κάνω στον αγωνιστικό χώρο.

Ισχύει οτι πίεσες την ομάδα σου για να έρθεις στον Παναθηναϊκό, απορρίπτοντας άλλες προτάσεις;
Ήξερα που ερχόμουν. Μου είχαν πει για αυτό τον σύλλογο. Ήξερα οτι παίζει στις διεθνείς διοργανώσεις, οπότε ναι... Κάποιες φορές χρειάζεται να απορρίψεις κάποιες προτάσεις για να πας σε μία καλύτερη ομάδα.

Με τόσους Αργεντινούς στην ομάδα, σίγουρα θα αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου...
Αυτό βοήθησε στην προσαρμογή. Και η Ελλάδα όμως είναι όμορφη χώρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους και όλους στην ομάδα για την συμπεριφορά τους. Κάτι που με βοηθάει.

Μαθαίνεις από τους Μπεργκ και Λέτο; Σε βοηθάνε να βελτιωθείς;
Σε μία ομάδα με τόσο μεγάλους παίκτες όπως ο Λέτο, ο Μπεργκ και ο Λεντέσμα, είναι σημαντικό που σου μεταδίδουν τον ενθουσιασμό για να μπορέσεις και εσύ να εξελιχθείς.

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου για το ματς με τον Παναιτωλικό;
Στο πρωτάθλημα κάναμε δύο καλές νίκες, όπως και επίσης για να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Είμαστε ομάδα με δυνατότητες. Η δουλειά που κάνουμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε μεγάλη όρεξη να παίζουμε καλά και να κάνουμε πράγματα που ανήκουν στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έχει την δυναμική να κατακτήσει τον τίτλο;
Έτσι είναι... Δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά και οι άνθρωποι που με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε “φέτος θα είστε πρωταθλητές”. Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις, όμως αν συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό τα νέα θα είναι καλά και συνεχίζοντας τις νίκες θα έχουμε καλό μέλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα