Πίστη Αλμέιδα για Καραϊσκάκη

Gazzetta team
Πίστη Αλμέιδα για Καραϊσκάκη

bet365

Ο Ούγκο Αλμέιδα θέλει να πάει στο Μουντιάλ του 2018 με την Πορτογαλία και εξέφρασε την αισιοδοξία οτι θα δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Έτοιμος να τα δώσει... όλα, φορώντας την φανέλα της ΑΕΚ, προκειμένου να καταφέρει να συμπεριληφθεί στους εκλεκτούς του Φερνάντο Σάντος και να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας το 2018 για το Παγκόσμιο Κύπελλο, παρουσιάστηκε ο Ούγκο Αλμέιδα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, μιλώντας στην O'Jogo αρχικά αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, λέγοντας: «Είναι ξεκάθαρο οτι αποτελεί έναν από τους στόχους μου. Αν δεν πάθει κάτι το σώμα μου, θα είμαι διαθέσιμος. Σκέφτομαι πως αν συμπεριληφθώ στις επόμενες κλήσεις θα έχω πιθανότητες για το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς όλοι οι προπονητές διαλέγουν για την τελική φάση, παίκτες που είχαν στα προκριματικά. Θέλω να είμαι στην Ρωσία και θα κάνω τα πάντα για το κάνω πραγματικότητα».

Όσον αφορά τη νέα του ομάδα, την ΑΕΚ, είπε: «Ήρθε για να παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω, να κάνω καλή δουλειά και να φτάσω στο επίπεδο που θέλω. Ήταν επιλογή μου και πάει καλά μέχρι στιγμής, αν και στο τελευταίο παιχνίδι, τραυματίστηκα και έγινα αλλαγή. Πιστεύω όμως οτι θα είμαι έτοιμος για το επόμενο ματς (δεν εννοεί αυτό με τον Ηρακλή, αλλά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα