Ο Ζλάταν χρωστάει λεφτά στην Παρί!

Θοδωρής Βασίλης
Ο Ζλάταν χρωστάει λεφτά στην Παρί!

bet365

Η L' Equipe αποκάλυψε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς χρωστάει λεφτά στην Παρί και αυτός είναι ο λόγος που η γαλλική ομάδα δεν έχει δώσει όλο το ποσό στον Σουηδό άσο από τον τελευταίο του μισθό!

Στις αρχές του μήνα ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς σε ερώτηση τι του λείπει από την Παρί είχε δηλώσει αστειευόμενος ο τελευταιός του μισθός τον οποίο δεν του έχει δώσει η γαλλική ομάδα. Τελικά αποκαλύφθηκε ότι ο Σουηδός σούπερ σταρ δεν έκανε πλάκα με τα λεφτά που του χρωστάνε οι πρωταθλητές Γαλλίας να ανέρχονται στα 2.5 εκατ. λίρες.

Τώρα όμως, η L’Equipe έρχεται με νέες αποκαλύψεις υποστηρίζοντας ότι ο Ζλάταν είναι αυτός που χρωστάει χρήματα στην Παρί Σεν Ζερμέν! Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Σουηδός άσος έχει ένα χρέος προς τους Παριζιάνους εδώ και τέσσερα χρόνια και για τον λόγο αυτό δεν έχουν δώσει ολόκληρο τον τελευταίο μισθό του

Και αυτό γιατί ο Ιμπραΐμοβιτς δεν είχε πληρώσει χρέη στην ιταλική εφορία το 2012, χρέη τα οποία είχε πληρώσει η Παρί με την ίδια να τονίζει ότι υπάρχει γραπτή δέσμευση από τον 35χρονο άσο ότι θα ξεπλήρωνε την πρώην ομάδα του, κάτι όμως που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής και για τον λόγο αυτό έχει κρατηθεί το 30% από τον τελευταίο του μισθό.

Επίσης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας μόλις ο Ζλάταν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του (δώσει τα λεφτά στην Παρί), τότε θα μπουν στον λογαριασμό του και τα χρήματα του μισθού του που έχουν παρακρατηθεί.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα