Oι 19 του Παναιτωλικού ενόψει Παναθηναϊκού!

Gazzetta team
Oι 19 του Παναιτωλικού ενόψει Παναθηναϊκού!

bet365

Μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές μακριά από το Αγρίνιο, έφτασε για τον Παναιτωλικό η ώρα για εντός έδρας αναμέτρηση με ένα μεγάλο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό! Διαβάστε τους 19 εκλεκτούς του Ματζουράκη!

Με μια πρωινή προπόνηση, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «καναρινιών» για το ματς με τον Παναθηναϊκό το βράδυ του Σαββάτου (8.30μ.μ) στο Αγρίνιο.

Προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ μετά το «διπλό» στο Περιστέρι το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και δεν λείπει η πίστη για ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν σπουδαίο και φορμαρισμένο αντίπαλο.

Μετά το φινάλε της τελευταίας προπόνησης ο Γιάννης Ματζουράκης ανακοίνωσε τους 19 της αποστολής την οποία αποτελούν οι: Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μουνιός, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Λεντέσμα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα