Όταν η Άνιστον έριξε το σαγόνι του Μουρίνιο στο πάτωμα

Όταν η Άνιστον έριξε το σαγόνι του Μουρίνιο στο πάτωμα

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Όταν η Άνιστον έριξε το σαγόνι του Μουρίνιο στο πάτωμα

bet365

Η συνάντηση του Μουρίνιο με την Άνιστον σε ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες κι η επική ατάκα του Πορτογάλου για τον Μπρατ Πιτ.

Το καινούργιο βιβλίο που κυκλοφορεί για τη ζωή του Ζοσέ Μουρίνιο, φέρνει σιγά-σιγά στην επιφάνεια διάφορα περιστατικά από την καθημερινότητα του Πορτογάλου.

Ο συγγραφέας του, Ρομπ Μπίσλι, ύστερα από την επιθυμία του «Special One» να σπάσει τα μούτρα του Αρσέν Βενγκέρ, έγραψε για τη στιγμή που ο «Μου»... τρελάθηκε από την Τζένιφερ Άνιστον.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στο λόμπι ενός ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες, όταν η Τσέλσι ήταν σε περίοδο προετοιμασίας.

Οι παίκτες κι ο Μουρίνιο περίμεναν το λεωφορείο, όπου θα τους μετέφερε στο προπονητικό κέντρο. Ξαφνικά, κάνει την εμφάνισή της η διάσημη ηθοποιός.

Ο τότε τεχνικός των «μπλε», ενώ μιλούσε στον Ρομπ Μπίσλι για τις καταστροφικές του διακοπές στη Βραζιλία, φαίνεται πως έχασε το λόγια του, στο θέαμα της δημοφιλούς ηθοποιού. Γεγονός, πραγματικά δύσκολο για τον άνθρωπο που είναι πιο ετοιμόλογος από οποιονδήποτε άλλον. Ίσως όχι από τον Κλοπ.

Πάντως, η ατάκα του «γ@μ#μεν# κόλαση - Μπρατ Πιτ, τι μ@λ@κ@$», σε έκανε να καταλάβεις ότι ο γνωστός Μουρίνιο ήταν εκεί! Προφανώς και αναφερόταν στο γεγονός ότι ο Πιτ άφησε την ηθοποιό, με καταγωγή από την Κρήτη, για την Αντζελίνα Τζολί.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα