«Χρήσιμος παίκτης ο Σάχοφ για τον ΠΑΟΚ »

«Χρήσιμος παίκτης ο Σάχοφ για τον ΠΑΟΚ »

Σταύρος Σουντουλίδης
«Χρήσιμος παίκτης ο Σάχοφ για τον ΠΑΟΚ »

bet365

Ο ατζέντης του Εβγέν Σάχοφ, Βαντίμ Σαμπλί, μιλάει για την προσαρμογή του Ουκρανού ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα παρουσία του στον «Δικέφαλο».

Ο Ουκρανός μέσος, είναι αλήθεια, απέχει πολύ από τον ποδοσφαιριστή, που είδαμε το καλοκαίρι στο διάστημα της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Εκεί, εντυπωσίασε με την τακτική προσέγγιση, την προώθηση του παιχνιδιού, τις επιθετικές επινοήσεις πατώντας πολλές φορές την αντίπαλη περιοχή.

Με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα και την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ο Σάχοφ έριξε απότομα την απόδοσή του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχασε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, περιορίζοντας τις καλές στιγμές του σε κάποια καλά διαστήματα, όπως αυτό κόντρα στον Παναιτωλικό, δείχνοντας να έχει θέματα προσαρμογής.

Ο ατζέντης του, Βαντίμ Σαμπλί, έχει αντίθετη άποψη. «Ο Εβγέν είναι ένας χρήσιμος παίκτης για τον ΠΑΟΚ. Φαίνεται να τα πηγαίνει καλά. Όλοι στον ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένοι με την απόδοση του και πραγματικά του αρέσει η ομάδα. Παίζει και στο Europa League», υποστήριξε ο Ουκρανός μάνατζερ σχολιάζοντας σε ΜΜΕ της χώρας του την πορεία των ποδοσφαιριστών, που εκπροσωπεί σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

«Για τον Σάχοφ η Ελλάδα είναι μια διαφορετική εμπειρία, μια διαφορετική ζωή, η νοοτροπία της χώρας, επίσης διαφορετική. Αυτή τη στιγμή νομίζω, ότι βρίσκεται στο 95% της προσαρμογής του», πρόσθεσε ο Σαμπλί, που θεωρεί ότι η παρουσία αρκετών Ρωσόφωνων στην Ελλάδα κάνει πιο εύκολη της προσαρμογή για τον 26χρονο Ουκρανό ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα