Σεφτέ η Εσπανιόλ, διπλό η Λεγανιές (vid)

Gazzetta team
Σεφτέ η Εσπανιόλ, διπλό η Λεγανιές (vid)

bet365

Επιτέλους νίκη για την Εσπανιόλ, η οποία επικράτησε στην Παμπλόνα της Οσασούνα με 2-1. Διπλό και η Λεγανιές στη Γαλικία.

Η Εσπανιόλ αναζητούσε ένα... κλικ όπως τόνιζε ο Κίκε Φλόρες και το πέτυχε στην Παμπλόνα. Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 5η στροφή για να την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, με τους Καταλανούς να επικρατούν 2-1 της Οσασούνα. Οι Καταλανοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος, μπήκαν δυνατά και είχαν δυο καλές φάσεις με τον Μπαπτιστάο και τον Μορένο. Βέβαια, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 42' για να καταφέρει ο Βραζιλιάνος να ανοίξει το σκορ. Η Οσασούνα ήταν πιο επικίνδυνη στην επανάληψη και στο 68' πέτυχε το 1-1. Ωστόσο, η αντίδραση των Καταλανών ήταν άμεση και στο 72' ο Μορένο διαμόρφωσε το 2-1. Πρωταγωνιστής ο Ντιέγκο Λόπεθ, ο οποίος λίγο πριν το τέλος είχε μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Φουέντες.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Τη δεύτερη νίκη στη σεζόν πέτυχε η Λεγανιές, η οποία επικράτησε στη Γαλικία της Λα Κορούνια με 2-1. Oι φιλοξενούμενοι είχαν δυο πρόσωπα στο ματς. Ενα κακό στο α΄ μέρος όπου βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κι ένα καλό στην επανάληψη που έκαναν την ανατροπή! Ο Μπόρχες στο 31' άνοιξε το σκορ για τους Γαλιθιάνους, ωστόσο σε έξι λεπτά ήρθε η... βραζιλιάνικη απάντηση. Ο Λουτσιάνο στο 55' πέτυχε το 1-1 και στο 61' ο Γκάμπριελ διαμόρφωσε το 2-1.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα