Η αγαπημένη ποδοσφαιρική στιγμή του Ντέμη! (vid)

Η αγαπημένη ποδοσφαιρική στιγμή του Ντέμη! (vid)

Gazzetta team
Η αγαπημένη ποδοσφαιρική στιγμή του Ντέμη! (vid)

bet365

Την πιο ευτυχισμένη του στιγμή στην ΑΕΚ ανέβασε στο Facebook ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ηταν 22 Σεπτεμβρίου 1997 και το πρόγραμμα έλεγε Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Το ντέρμπι ήταν ένας μονόλογος των Ερυθρόλευκων, οι οποίοι προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να σκοράρουν αλλά ο Ηλίας Ατματσίδης έκανε μυθικά πράγματα. Ακόμη πιο μυθική, βέβαια, ήταν η δήλωση του μετά τη λήξη: «Ηρωας δεν είμαι εγώ, ήρωες ήταν ο Κολοκοτρώνης και ο Παπαφλέσσας».

Οπως και να έχει, ο «Ατμα» κράτησε το «μηδέν» πίσω και ο Ντέμης έγραψε το «ένα» μπροστά. Ηταν στον πάγκο λόγω προβλήματος στη μέση, σηκώθηκε για ζέσταμα, μπήκε ως αλλαγή και λίγα λεπτά μετά έφευγε από την μία εστία προς την άλλη, όπου ήταν οι οπαδοί της ΑΕΚ, για να πανηγυρίσει το 0-1. Ή αλλιώς, την πιο ευτυχισμένη του στιγμή στην Ενωση, όπως υπενθύμισε μέσω Facebook, συνειδητοποιώντας ότι έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα