Ξανά στην Εθνική Νιγηρίας ο Ιντέγιε

Ξανά στην Εθνική Νιγηρίας ο Ιντέγιε

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά στην Εθνική Νιγηρίας ο Ιντέγιε

bet365

Ο Ιντέγιε Μπράουν είναι μέσα στους εκλεκτούς για την Εθνική Νιγηρίας για τον προσεχή αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ με τη Ζάμπια.
Πρώτο ματς για τους Νιγηριανούς είναι με τη Ζάμπια (σ.σ. μέσα στον Οκτώβριο) και σήμερα ο Γκέρνοτ Ρορ έκανε γνωστά τα 23 ονόματα των παικτών που κάλεσε για το ματς αυτό. Μεταξύ αυτών και ο Μπράουν Ιντέγιε, με τον φορ του Ολυμπιακού να είναι σταθερά, το τελευταίο διάστημα, στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.
Την αποστολή της Νιγηρίας για το ματς αυτό αποτελούν οι: Ικέμε (Γουλβς), Ντάνιελ (Ενούγκου Ρέιντζερς), Εζενούα (Ιφεάνι Ούμπαχ), Μπαλογκούν (Μάιντς), Εκόνγκ (Χάουγκεσουντ), Ομερούο (Αλάνιασπορ), Αλίμι (Κάνο Πιλάρς), Σεχού (Ανόρθωση), Μουχάμεντ (Μπασάκσεχιρ), Εστιεγίλε (Σταντάρ Λιέγης), Μαντού (Βάρεγκεμ), Όμπι Μίκελ (Τσέλσι), Ονάζι (Τραμπζονσπόρ), Ν' Ντίνι (Γκενκ), Ιγκιεμπόρ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Εσίτι (Γάνδη), Μούσα (Λέστερ), Ιχεανάτσο (Μάντσεστερ Σίτι), Σιμόν (Γάνδη), Μόουσες (Τσέλσι), Σάξες (Γουότφορντ), Ιντέγιε (Ολυμπιακός) και Ιγιόμπι (Άρσεναλ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα