Γι αυτό θα λατρέψετε τον Απόλλωνα Σμύρνης... (vids + pics)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Γι αυτό θα λατρέψετε τον Απόλλωνα Σμύρνης... (vids + pics)

bet365

Στα νέα γραφεία του Απόλλωνα Σμύρνης έγινε η παρουσίαση των 17 μεταγραφικών αποκτημάτων, με την πεποίθηση όλων ότι η φετινή ομάδα θα είναι ελκυστική και στο τέλος... πρωταθλήτρια.

Στον λαμπερό χώρο των νέων γραφείων της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στην Κηφησιάς, έγινε η παρουσίαση των νέων (17) μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα βίντεο - αφιέρωμα στην Κ-19 που κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα Νέων.

Μια από τις αλλαγές στην ομάδα είναι η δημιουργία των Ακαδημιών. Ο υπεύθυνος, κ. Γιάννης Θεοχαρίδης, ο τεχνικός της Κ-19 Λευτέρης Βελέντζας κι ο team manager της ομάδας, Πέτρος Δημητρίου μίλησαν γι αυτό το εγχείρημα.

Στη συνέχεια οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν ένα βίντεο, με την παρουσίαση του πούλμαν (Ίωνας) και το βαν (Σμυρνιός) της ομάδας που θα είναι κατασκευασμένα στα πρότυπα αυτών της Ρεάλ Μαδρίτης. Μέσα στο επόμενο δίμηνο αναμένονται και τα δυο να είναι στους... δρόμους.

Σημαντική αναφορά έγινε στο γήπεδο της Ριζούπολης. Στη σχετική ερώτηση του gazzetta.gr, εκ μέρους της ΠΑΕ, μίλησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ομαδας Κωνταντίνος Μπελιάς, ο οποίος ειπε: "Ευχαριατουμε τον Πανιώνιο που απο την πρώτη στιγμή μας στάθηκε και μας βοήθησε στο θέμα της αδειοδότησης. Το θέμα της Ριζούπολης έχει κλείσει για εμάς οριστικά και δεν το συζητάμε άλλο πια. Θέλουμε να παίζουμε σε γήπεδο χαλί και εκεί που μας θέλουν. Κι ο Πανιώνιος μας θέλει. Εξάλλου ένας απο τους λόγους που δημιουργήσαμε τις ακαδημίες είναι κι αυτός. Δεν μπορεί ο Απόλλων να εξαρτάται απο άλλους, που του κάνουν την ζωή δύσκολη".

Χορηγοί για την ομάδα φέτος, πέρα από τον Βενέτη, θα είναι φέτος κι οι Μύλοι Μάρρα, ο Όλυμπος κι η Ligea.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Σπανός και ο Παύλος Μυροφοριδης εξήγησαν το πως χτίστηκε ο νέος Απόλλων Σμύρνης.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας είπε: "Με τη δίκη σας πίστη και ενέργεια θα δείτε πράγματα που δεν θα τα πιστεύετε".

Ο τεχνικός της ομάδας έθεσε στόχο της ομάδας την άνοδο, τονίζοντας ότι πολύ γρήγορα άρχισε να νιώθει ότι είναι στο σύλλογο χρόνια. "Είμαστε η μόνη ομάδα της football league για την οποία δεν έχει ακουστεί τίποτα. Τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν συνέβη η άνοδος, ο τρίτος πιστεύω θα είναι κι ο... φαρμακερός".

Ο Μυροφοριδης με τη σειρά του, απάντησε στο gazzetta.gr: "Τη συγκεκριμένη ομάδα θα την λατρέψει ακόμα κι ο αντίπαλος. Οποίος τη βλέπει να παίζει 90 λεπτά θα του αρέσει αλλά σε εμάς θα αρέσει περισσότερο. Για να αποτύχει αυτή η ομάδα η αιτία θα είμαστε εμείς και κανείς άλλος. Μπορεί να ακούγονται μάγκικα αυτά που λέω αλλά το δικαίωμα μου το έδωσαν οι ποδοσφαιριστές κι ο προπονητής. Πιστέψτε με η εμπιστοσύνη που τους έχω είναι μεγαλύτερη".
Στο τέλος έγινε η φωτογράφιση, με την ευχή όλων να επιτευχθεί η άνοδος, που είναι κι ο μεγάλος στόχος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα