Εσωτερικό workshop στην ερυθρόλευκη Ακαδημία

Εσωτερικό workshop στην ερυθρόλευκη Ακαδημία

Δημήτρης Τομαράς
Εσωτερικό workshop στην ερυθρόλευκη Ακαδημία

bet365

Ο Βούζας μίλησε στους προπονητές και γυμναστές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού για το σεμινάριο που παρακολούθησε στο Άμστερνταμ.
Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ο προπονητής της Κ20 κ. Βούζας μίλησε στο εσωτερικό workshop σε όλους τους προπονητές και τους γυμναστές για την παρουσία του στο Παγκόσμιο Συνέδριο "Periodisation Mentorship 2016" που διοργάνωσε τον Ιούνιο η WFA (World Football Academy) στο Άμστερνταμ. Στόχος του σεμιναρίου είναι η μεταφορά πληροφοριών και γνώσεων από τον εν λόγω τεχνικό προς τους προπονητές και τους γυμναστές για όλα εκείνα που συζητήθηκαν και αναλύθηκαν στο Άμστερνταμ.
Η ομάδα προπονητών και γυμναστών της Ακαδημίας υπό την καθοδήγηση του κ. Ελευθεριάδη δουλεύει καθημερινά και επιμορφώνεται με στόχο να προσφέρει το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα στους ποδοσφαιριστές. Αντικείμενο του εσωτερικού σεμιναρίου ήταν κυρίως ο εβδομαδιαίος προπονητικός προγραμματισμός κάθε ομάδας της Ακαδημίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα