Ερνάνες: «Θα με αποδοκίμαζα κι εγώ»!

Ερνάνες: «Θα με αποδοκίμαζα κι εγώ»!

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Ερνάνες: «Θα με αποδοκίμαζα κι εγώ»!

bet365

Σε μια στιγμή ειλικρίνειας, ο Ερνάνες πήρε το μέρος των οπαδών της Γιουβέντους για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του.

Από την πρώτη του μέρα στο Τορίνο, ο Βραζιλιάνος δεν είχε καμία συμπάθεια στις τάξεις των τιφόζι. Οι εμφανίσεις του την περσινή σεζόν, αν και κάποιες ήταν αρκετές καλές, δεν βοήθησαν συνολικά στο να φτιάξει το κλίμα και φέτος άκουσε αποδοκιμασίες όσες φορές πάτησε στο γήπεδο.

Στον αγώνα με την Κάλιαρι το βράδυ της Τετάρτης, στο Juventus Stadium -όπως είχε ζητήσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι- υπήρξαν και κάποια χειροκροτήματα για τον Ερνάνες, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις με τις δηλώσεις του, μία μέρα μετά.

«Οι τιφόζι με έχουν αποδοκιμάσει αλλά αν ήμουν στην εξέδρα ως οπαδός και έβλεπα τις εμφανίσεις μου, θα με αποδοκίμαζα κι εγώ! Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αυτά που μπορώ και έκανα όλα τα προηγούμενα χρόνια και σε αυτά που έκανα πέρυσι. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να αλλάζεις ομάδα και ρόλο στο γήπεδο, χρειάζεται χρόνος προσαρμογής αλλά η αλήθεια είναι ότι θα με αποδοκίμαζα κι εγώ».

 

SERIE A Τελευταία Νέα