Κατώνης: «Κάποιοι προσπαθούν να αυτοπροβληθούν στις "πλάτες" του Ατρόμητου»

Κατώνης: «Κάποιοι προσπαθούν να αυτοπροβληθούν στις "πλάτες" του Ατρόμητου»

Νίκος Μαρούδας
Κατώνης: «Κάποιοι προσπαθούν να αυτοπροβληθούν στις "πλάτες" του Ατρόμητου»

bet365

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, με ανάρτησή του στο facebook, τοποθετήθηκε για το θέμα του προπονητή στον Ατρόμητο, τονίζοντας πως κάποιοι προσπαθούν να αυτοπροβληθούν στις πλάτες της ομάδας.

Ο Ατρόμητος συνεχίζει να αναζητά τον διάδοχο του Τραϊανού Δέλλα, έχοντας πλέον ρίξει την προσοχή του στην αγορά της Ιβηρικής και της Λατινικής Αμερικής. Πάνω στο θέμα αυτό, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Παύλος Κατώνης, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησης του στο facebook, τονίζοντας πως κάποιοι προσπαθούν να αυτοπροβληθούν, όπως επίσης και ότι πέρα του Ουζουνίδη, δεν υπήρξε συζήτηση με άλλον Έλληνα τεχνικό, ενώ κατέληξε λέγοντας πως από το να προταθεί κάποιος μέχρι να βρεθεί στην Ελλάδα και να συζητήσει η απόσταση είναι τεράστια.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Διαβάζοντας τα περί του νέου προπονητή μας διαπιστώνω τα εξής: Α) Κάποιοι προσπαθούν να αυτοπροβληθούν στις «πλάτες» του Ατρόμητου παρασύροντας συναδέλφους που με όλη την εκτίμηση στο έργο τους γράφουν σενάρια φαντασίας. Η ομάδα μόνο με τον Ουζουνίδη μίλησε από Ελλάδα και κανέναν άλλον!
Β) Πως γίνεται να προτείνεσαι σε μια ομάδα και ταυτόχρονα να ζητάς εγγυήσεις για το σκέλος της οικονομικής συμφωνίας; Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Λες και δεν ξέρουν από πριν αυτοί που προτείνονται ποιος είναι ο Ατρόμητος!
Γ) Από το να έχει προταθεί ένας προπονητής μέχρι να βρίσκεται στην Αθήνα για συζητήσεις η απόσταση είναι πολύ μεγάλη. Τεράστια!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα