Ο πιο πλούσιος Αφρικανός, που ακόμη σκοπεύει να αγοράσει την Άρσεναλ!

Ο πιο πλούσιος Αφρικανός, που ακόμη σκοπεύει να αγοράσει την Άρσεναλ!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ο πιο πλούσιος Αφρικανός, που ακόμη σκοπεύει να αγοράσει την Άρσεναλ!

bet365

Ο Νιγηριανός μεγιστάνας, Αλίκο Ντανγκότε ακόμη έχει όνειρο να γίνει ο ιδιοκτήτης της Άρσεναλ. Το 4ετές πλάνο του και τα χρήματα που δεν αποτελούν εμπόδιο.

Ο Αλίκο Ντανγκότε, που βάσει του Bloomberg Billionaires Index, είναι ο πλουσιότερος Αφρικανός με περιουσία που ανέρχεται στα 10.900.000.000 λίρες, έχει ακόμη στόχο να κάνει δική του την Άρσεναλ.

Ενα όνειρο που «γεννήθηκε» το 2010 και ακόμη παραμένει... όνειρο.

Η πρώτη του ουσιαστική κίνηση έγινε το Μάιο του 2015 αλλά η προσφορά του δεν απέδωσε καρπούς, με τον ίδιο να δηλώνει τότε:

«Ακόμη ελπίζω ότι μια μέρα θα αγοράσω την ομάδα στην σωστή τιμή. Ίσως την αγοράσω, όχι σε μια γελοία τιμή αλά σε μια που οι ιδιοκτήτες της δεν θα μπορούν να αντισταθούν. Ξέρω τη στρατηγική μου».

Ο Νιγηριανός μεγιστάνας «ξαναχτύπησε», μέσω συνέντευξής του, λέγοντας πως έχει 4ετές πλάνο για την αγορά της ομάδας του Λονδίνου, κάνοντας ξεκάθαρο παράλληλα ότι τα λεφτά δεν θα σταθούν εμπόδιο αυτή τη φορά.

Η συνέντευξή του στο «Bloomberg τιτλοφορείται ως εξής: «Ο πλουσιότερος Αφρικανός, Ντανγκότε, σχεδιάζει να αγοράσει την Άρσεναλ σε τέσσερα χρόνια», με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία, τα χρήματα δεν είναι το πρόβλημα. Ίσως σε τρία με τέσσερα χρόνια».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα