Μπαίνει και… σκοτώνει τον αντίπαλο!

Μπαίνει και… σκοτώνει τον αντίπαλο!

Σταύρος Σουντουλίδης
Μπαίνει και… σκοτώνει τον αντίπαλο!

bet365

Στα έξι από τα επτά επίσημα παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει πρώτος και μόνο μια φορά (Άγιαξ) είδε να… στραβώνει και να του γυρίζει το ματς. Σ’ όλα τα άλλα κέρδισε!

Ο ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς έδειξε και στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ότι είναι μια ομάδα που θέλει να μπει στο γήπεδο και να κυριαρχήσει. Τα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπου ο «Δικέφαλος» ήταν το απόλυτο αφεντικό του αγώνα, είναι ενδεικτικά της αγωνιστικής φιλοσοφίας, που ο Σέρβος τεχνικός έχει περάσει στην ομάδα του.

Σκόραρε πρώτος στην «Αμστερνταμ Αρίνα» κόντρα στον Άγιαξ με τον Τζάλμα Κάμπος (27’), το ίδιο έκανε με τον Στέφανο Αθανασιάδη (3’) στη ρεβάνς της Τούμπας, το μοναδικό ματς στο οποίο προηγήθηκε στο σκορ και κατά ένα μαγικό και ανεξήγητο τρόπο γνώρισε την ήττα.

Στην Τιφλίδα ο Μάτος άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό και ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το «Μπόρις Παϊχάτζε» αν και απέναντι στην Ντιναμό ήταν ίσως το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο ο «Δικέφαλος» ήταν ανώτερος και καλύτερος στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης. Στην Τούμπα ο Ροντρίγκες μόλις στο 5ο λεπτό είχε κάνει το 1-0, στο 45’ ο Τζαβέλλας το 2-0 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Με τον Παναιτωλικό, στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος, το ίδιο, προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Μπίσεσβαρ, ενώ και στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα σκόραρε στο 22ο λεπτό με τον Κουλούρη.

Η γενική εικόνα φανερώνει την ικανότητα του ΠΑΟΚ να σκοράρει από πολύ νωρίς, σ’ όλα τα ματς που σκόραρε το έκανε πριν από το πρώτο 30ο λεπτό

Μόνο στο 0-0 με τη Φιορεντίνα δεν κατάφερε να επιβάλλει το δικό του ρυθμό με το ξεκίνημα του αγώνα και να σκοράρει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα