Και μετά έλεγαν τον Φαν Χάαλ βαρετό...

Και μετά έλεγαν τον Φαν Χάαλ βαρετό...

Κώστας Ζάλιαρης
Και μετά έλεγαν τον Φαν Χάαλ βαρετό...

bet365

Έπειτα από τα πρώτα οχτώ παιχνίδια της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ζοσέ Μουρίνιο, από άποψη παραγωγικότητας, δεν έχει προσφέρει τίποτα περισσότερο από τον Λουίς Φαν Χάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» που διανύουν αρκετά κακές μέρες, αν και θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν το τελευταίο αποτέλεσμα με το 3-1 επί της Νορθάμπτον στο Λιγκ Καπ, προκειμένου να ηρεμήσουν μέχρι το Σάββατο και το ματς με τη Λέστερ, έχουν παρουσιάσει... καθίζηση στον τομέα του σκοραρίσματος, από την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.

Για φέτος, η Γιουνάιτεντ πέτυχε δύο γκολ στο ξεκίνημα της σεζόν στο Community Shield απέναντι στη Λέστερ και ακολούθησαν τρία γκολ στο πρώτο ματς της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Μπόρνμουθ.

Από εκεί και πέρα δύο γκολ απέναντι στη Σαουθάμπτον, ένα κόντρα στη Χαλ, ένα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, κανένα στο ευρωπαϊκό ματς με τη Φέγενορντ, ένα με τη Γουότφορντ και τρία με τη Νορθάμπτον, το βράδυ της Τετάρτης.

Σε σύνολο, 13 γκολ σε 8 παιχνίδια.

Τα ίδια είχε πετύχει η ομάδα στην πρώτη χρονιά των Ντέιβιντ Μόγιες και Λουίς Φαν Χάαλ (2013-2014 και 2014-2015 αντίστοιχα), ο Ολλανδός είχε ένα παραπάνω στη δεύτερη σεζόν του, ενώ, μαντέψτε τι συνέβη στις δύο τελευταίες χρονιές του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε σκοράρει 26 φορές την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 και 17 την περίοδο 2012-2013.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα