Μακ: «Τα καλύτερα μου χρόνια στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Μακ: «Τα καλύτερα μου χρόνια στον ΠΑΟΚ»

bet365

Αφού χαρακτήρισε τρελούς τους Έλληνες φιλάθλους, ο Ρόμπερτ Μακ σε συνέντευξή του στην Ρωσία τόνισε πως στον ΠΑΟΚ πέρασε τα δύο καλύτερα χρόνια της καριέρας του.

Στα δύο χρόνια που έπαιξε στον ΠΑΟΚ αγαπήθηκε από τον κόσμο του... δικεφάλου, καθώς στο πρόσωπο του Ρόμπερτ Μακ έβλεπαν έναν παίκτη που παλεύει για το καλύτερο, έχοντας και εξαιρετική ποιότητα. Ο Σλοβάκος συνεχίζει την καριέρα του στην Ζενίτ και όχι μόνο δεν ξεχνάει τους Θεσσαλονικείς, αλλά σε συνέντευξή του τονίζει πως στους... ασπρόμαυρους πέρασε τα δύο καλύτερα χρόνια της καριέρας του.

Αναλυτικά ανέφερε: «Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά νομίζω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Στον ΠΑΟΚ πέρασα τα δύο καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Θα είμαι πάντα ευγνώμων γι΄ αυτή την ομάδα και ποτέ δεν θα ξεχάσω όσα έχει κάνει για εμένα».

Για την... τρέλα των οπαδών στην Ελλάδα: «Στην Ελλάδα υπάρχει τρελή ατμόσφαιρα! Για παράδειγμα το ματς με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάρτιο διακόπηκε. Βέβαια όταν παίζεις μπροστά στον κόσμο αυτό σε ωθεί, αλλά μερικές φορές οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι κυριολεκτικά τρελοί»

Για το γκολ που θυμάται περισσότερο: «Ήταν με την Ντόρτμουντ στο Europa League. Ήρθαμε 1-1 εντός και εκτός νικήσαμε. Ήταν αξέχαστα γκολ, ειδικά αυτό στην Ελλάδα, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ήταν απίστευτη εμπειρία»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα