Στην τελική ευθεία για προπονητή ο Ατρόμητος

Στην τελική ευθεία για προπονητή ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Στην τελική ευθεία για προπονητή ο Ατρόμητος

bet365

Ο Γιώργος Σπανός προσπαθεί να κλείσει άμεσα προπονητή. Σε πρώτο πλάνο επιλογή από εξωτερικό με φημολογία για Κονσεϊσάο αλλά προφανώς και υπάρχουν και αουτσάιντερ.

Στον Ατρόμητο είναι από χθες σε συνεχείς επαφές με μάνατζερ για τον επόμενο τεχνικό. Έχει προκύψει ήδη το όνομα του Σόλιντ αλλά και φημολογία για Κονσεϊσάο και ταξίδι του στην Ελλάδα.

Τόσο από μεριάς της ομάδας του Περιστερίου όσο και από την πλευρά του έμπειρου τεχνικού δεν υπήρξε καμία επιβεβαίωση γι' αυτές τις πληροφορίες. Παράλληλα όμως ορισμένες πηγές βάζουν στο... κόλπο και μία επιλογή αουτσάιντερ, που μπορεί να κάνει αίσθηση. Οι συζητήσεις θα ενταθούν και την Πέμπτη έτσι ώστε να κλείσει άμεσα η επόμενη επιλογή από τον πάγκο.

Από τον Ατρόμητο διαρρέεται ότι σε πρώτο πλάνο είναι λύση από το εξωτερικό και διαψεύδουν οποιοδήποτε όνομα από Ελλάδα. Επίσης πως αναζητείται μία όσο το δυνατόν πιο καλή περίπτωση είτε από Ιβηρική είτε ακόμα και από την Λατινική Αμερική. Ένα θέμα όμως είναι πως το μπάτζετ είναι πολύ συγκεκριμένο και δεν κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα