Στο μηδέν το ντέρμπι της Κύπρου

Στο μηδέν το ντέρμπι της Κύπρου

Gazzetta team
Στο μηδέν το ντέρμπι της Κύπρου

bet365

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι στο ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ. Είχε φάσεις, αλλά όχι ουσία ο αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Το ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είχε φάσεις, πάθος, νεύρα, αλλά όχι γκολ! Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε κανέναν... Η «Κυρία» έμεινε τρίτο διαδοχικό εντός έδρας ματς χωρίς νίκη, ενώ ο αντίπαλος του Ολυμπιακού κινδυνεύει να πέσει από την κορυφή. Ο Κρίστιανσεν, παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση. Κάτω από τα δοκάρια ο Βάτερμαν, στην άμυνα οι Λάγο, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο. Πιο μπροστά οι Μοράις, Βινίσιους με τον Ορλάντι σε επιτελικό ρόλο. Στο δεξί άκρο ο Εφραίμ, στο αριστερό ο Βάντερ και στην κορυφή της επίθεσης ο Σωτηρίου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, αλλά ο Σωτηρίου σε δυο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Καρλάο, με την κεφαλιά του να καταλήγει άουτ. Ο ΑΠΟΕΛ είχε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά Βάντερ, Ορλάντι και Σωτηρίο δεν μπόρεσαν να δώσουν το πολύτιμο τρίποντο.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Λάγο, Καρλάο, Αστίθ (Μερκής 46') Μοράις, Βινίσιους, Ορλάντι (Αρτυματάς 85') Εφραίμ (Γιαννιώτας 69') Βάντερ, Σωτηρίου.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα