«Συγκέντρωση κόντρα στον Παναιτωλικό»

«Συγκέντρωση κόντρα στον Παναιτωλικό»

Νίκος Αθανασίου
«Συγκέντρωση κόντρα στον Παναιτωλικό»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι ζήτησε συγκέντρωση από τους παίκτες του στο Αγρίνιο για να έρθει το «διπλό» απέναντι σε μία ''καλή ομάδα όπως είναι ο Παναιτωλικός''.

O Παναθηναϊκός έχει πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με «2Χ2» και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό για το τρία στα τρία. Ο Αντρέα Στραματσόνι προετοιμάζει την ομάδα του για την επικίνδυνη αποστολή και έχει αναφερθεί στους παίκτες του για αυτό το παιχνίδι, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είναι σημαντικό να πετύχουμε ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι το Σάββατο δεν θα είναι εύκολο. Ο Παναιτωλικός είναι ένα καλό σύνολο και πάντα στο γήπεδο του η ατμόσφαιρα βοηθά αρκετά την ομάδα. Έχει ταλαντούχους παίκτες στην δημιουργία και πρέπει να τους προσέξουμε. Ουάρντα, Κλέσιο και Μαρκόφσκι θέλουν προσοχή. Στην άμυνα παίζουν με οργάνωση αλλά έχουν αδύναμα σημεία που πρέπει να τα «χτυπήσουμε». Θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και το μυαλό μας να είναι εκεί και μόνο εκεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα